Demontaža nameštaja i montaža

Demontaža nameštaja je nešto to se mora uraditi da bi on stigao sigurno i efikasno do odredišta. Veći komadi nameštaja moraju se demontirati kako bi se izbeglo oštećenje tokom utovara i prevoza do odredišne adrese. Ostali predmeti se rastavljaju kako bi se najbolje iskoristo tovarni prostor u kamionu ili kako bi ih lakše izneli iz kuće. Pre nego što unesemo Vaše predmete u kamion, naši ljudi će rastaviti veće komade nameštaja. Kada ih rastavimo, zaštitićemo sve delove uz pomoć posebnih materijala pre nego što ih utovarimo u kamion.

demontaza-sadrzaja

Demontaža nameštaja i montaža

Ivana Transport 011 je firma koja ima potpuno obučene ljude za demontažu i montažu nameštaja, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju moguću uslugu. Radimo sedam dana u nedelji, uključujući vikende i praznike. Takođe smo Vam na raspolaganju i u večernjim satima na Vaš zahtev. Demontaža nameštaja prilikom selidbe mora brzo da se obavi kako bi smo našim klijentima pružili najkvalitetniju moguću uslugu, tako da uz konkurentne cene i profesionalan servis za demontažu i montažu nameštaja u Beogradu budemo Vaš prvi izbor.

demontaža-nameštaja

Brzo, povoljno i prilagođeno

Naša usluga montaže je brza, povoljna i prilagođena Vama. Ivana Transport 011 će Vam pružiti informacije o bilo kojoj od naših usluga. Takođe možemo Vam ponuditi odlične popuste za rane rezervacije ili rezervaciju različitih usluga istovremeno.

Transport

Zakažite demontažu ili montažu

Možete jednostavno popuniti naš online obrazac za rezervaciju kako biste zakazali demontažu nameštaja. Samo nam recite šta želite da uradimo i mi ćemo to obaviti brzo i povoljno. Ne zaboravite na naše velike popuste – kontaktirajte nas danas kako biste saznali više.

Demontaža nameštaja i montaža

Naši profesionalni radnici koji su obučeni za demontažu i montažu nameštaja u najkraćem roku će obaviti taj posao za Vas. Brzo rastavljanje uz izbegavanje oštećenja. Pažljivo ćemo upakovati Vaš nameštaj i transportovati ga bezbedno do određene destinacije.