prevoz-starih-stvari

Kamionski prevoz nameštaja

Kamionski prevoz nameštaja

No Comments

Kamionski prevoz nameštaja učiniće preseljenje lakšim.

Svaka selidba nameštaja se sastoji iz više delova. Sve počinje popisom stvari i utvrđivanjem koja vam je ambalaža za selidbe potrebna. Nakon toga sledi pakovanje za selidbu, a zatim utovar i transport. Što znači da morate da donesete odluku da li vam više odgovara kombi ili kamionski prevoz nameštaja.

Imajući u vidu složenost svakog koraka, potreban je detaljni plan za selidbe. Da bi čitav posao protekao bez stresa i nervoze najbolje je da angažujete kompaniju za selidbe. Profesionalni radnici za selidbe, ujedno, će utvrditi i idealno rešenje za prevoz vaših stvari.

Kamionski prevoz nameštaja

Kada je kamionski prevoz nameštaja neophodan otkriva vam kompanija Ivana Transport 011.

Kamionski prevoz nameštaja pruža sigurnost

Kamionski prevoz nameštaja se može koristiti kako za međugradske selidbe, tako i za preseljanja u inostranstvo. Takođe, njime se može prevoziti svaka vrsta tereta.

Vozni park, obično, sadrži kamione zapremine tovarnog prostora od 20 do 30m3. Dok je korisna nosivost do 5t. Svaki je opremljen modernom opremom koja podleže redovnim i vanrednim kontrolama. U zavisnosti od tereta i godišnjeg doba kamionski prevoz nameštaja ima sistem grejanja i hlađenja. Na taj način je vašim stvarima uvek obezbeđena optimalna temperatura, bez obzira na spoljašnje uslove.

Pored vrhunskih kamiona bezbednost selidbe garantuju i vozači. Oni poseduju iskustvo u vožnji na različitim putevima i u različitim vremenskim prilikama.

Kamionski prevoz nameštaja je obavezan kod velikih preseljenja

Internacionalne selidbe spadaju u velika preseljenja. Zbog dužine puta, kombi prevoz nameštaja u ovom slučaju nije isplativ. Odnosno, troškovi selidbe bi bili veoma visoki ukoliko bi se transport obavljao iz nekoliko delova.

Kamionski prevoz nameštaja je najbolje rešenje i kod selidbe velikih kompanija. One obuhvataju veliku količinu poslovnog materijala. A vrlo često i tešku kancelarijsku opremu koju je nemoguće smestiti u tovarni prostor kombi vozila.

Prevoz kamionom je idealan i kod selidbe kuća i stanova velike kvadrature. Njime možete odjednom preseliti čitav životni prostor. S obzirom da takvo preseljenje obuhvata selidbe bele tehnike, plakara, gabaritnog nameštaja i velikih predmeta koje je nemoguće demontirati, upotreba kamiona predstavlja olakšavajuću okolnost.

Kamionski prevoz nameštaja – prednosti

Kamionski prevoz nameštaja obezbeđuje brži utovar. Naime, kamioni sa rampom omogućavaju lakše podizanje predmeta. Pa je potrebno manje vremena za obavljanje posla, kao i manji broj angažovanih radnika. Samim tim troškovi preseljenja su niži. Zbog toga možemo slobodno da kažemo da je kamionski prevoz nameštaja ekonomski isplativ.

Kamionski prevoz nameštaja

Veliki prostor za smeštaj pruža mogućnost da svi predmeti budu postavljeni u pravilnom položaju. Tako da neće doći do njihovog oštećenja tokom transporta.

Kamionski prevoz nameštaja podleže izvesnim ograničenjima, jer nije dozvoljeno kretanje svim saobraćajnicama u gradu. Te su preporučljivi za lokacije čije se početne i krajnje tačke ne nalaze u strogom centru grada.

Ukoliko se spremate za promenu mesta boravka posao preseljenja poverite kompaniji Ivana Transport 011. Dugogodišnje iskustvo i provereni vozni park su sinonim za efikasnost i kvalitet, što potvrđuju i brojni klijenti.

 

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Leave a comment