kartonske kutije za selidbu Ivana transport 1

Kartonske kutije za selidbu – Nezamenljive prilikom preseljenja

Kartonske kutije za selidbu – Nezamenljive prilikom preseljenja

[lbmn_commentscount]

Kartonske kutije za selidbu služe za pakovanje stvari. Neophodne su za preseljenje i čine ga mnogo lakšim. Pomoću njih sve vaše stvari biće zaštićene i sigurno će stići u vaš novi dom.

Ivana Transport uvek je tu da vam olakša selidbu i zato u ponudi imamo transportne kutije za selidbu u različitim veličinama. U zavisnosti od vaših potreba, možete izabrati one koje vam najviše odgovaraju.

Kartonske kutije za selidbu – Prednosti

Postoje nesumnjive prednosti ovakvih kutija.

Za početak, kartonske kutije za selidbu se mogu koristiti više puta jer su prilično izdržljive i kvalitetne. Naravno, selidba nije nešto što se obavlja svaki dan, ali ih zato možete pokloniti nekome ko takođe planira preseljenje.

Ukoliko mislite da vam više neće trebati i ne znate šta biste s njima, treba da znate da se kartonske kutije za selidbu vrlo lako recikliraju jer su eko-friendly. Takođe, ukoliko ste poručili više kutija nego što vam je trebalo, možete ih vratiti našoj firmi za transport.

kartonske kutije za selidbu Ivana transport 2

Kutije za selidbu su vrlo pogodne za smeštaj vaših stvari i mnogo su praktičnije i lakše za rukovanje u odnosu na ostale vrste kutija.

Još jedna dobra stvar jeste to što se prave se od materijala koji se može ponovo iskoristiti a sama proizvodnja ovakvih kutija zahteva manju potrošnju energije. Zar nije lep osećaj kada znate da doprinosite očuvanju svog okruženja dok istovremeno činite nešto za sebe?

Naše kartonske kutije za selidbu

Nije nimalo lako nabaviti dovoljan broj kartonskih kutija a i kada se to desi, izgleda da problemima nikad nema kraja!

Često se dešava da kartonske kutije koje ste nabavili oštećene i ne zadovoljavaju vaše potrebe. Samim tim, i vaše stvari biće ugrožene i postoji mogućnost da se oštete usled neadekvatne veličine tih kutija. Ovaj problem lako možete izbeći ukoliko se opredelite za naše kartonske kutije za selidbu.

Ivana Transport 011 u ponudi ima kartonske kutije koje dolaze u različitim dimenzijama i sigurni smo da ćete pronaći baš ono što tražite. Naše transportne kutije su petoslojne i jako kvalitetne pa su samim tim najbolje rešenje. Pomoću njih vaše stvari biće pažljivo upakovane i zaštićene tokom transporta. Naša preporuka je da manje kutije koristite za teške stvari a veće za lakše predmete.

Poklonite poverenje najboljoj firmi za transport

Bilo da se radi o selidbi poslovnog prostora ili preseljenju u novi dom,  selidba je uglavnom jako zahtevna i naporna ukoliko je radite sami. Čak ni selidbe studenata umeju da predstavljaju pravi problem jer se na kraju pokaže da studenti imaju mnogo više stvari nego što to deluje na početku.

kartonske kutije za selidbu Ivana transport 3

Sve ove probleme možete elegantno zaobići ukoliko se opredelite za našu firmu za transport. Obučeni smo da rukujemo i najzahtevnijim teretima, zato nam selidbe specijalnih predmeta ne predstavljaju nikakvu poteškoću.

Postoje situacije za koje je kombi prevoz sasvim pristojno rešenje. Međutim, kada su u pitanju selidbe ormara i kabastih stvari, kamionski prevoz nameštaja deluje kao daleko bolja opcija.

Na vama je samo da nas nazovete i da nam pružite potrebne informacije, a mi ćemo vam pomoći da organizujete vašu selidbu od početka do kraja.

[lbmn_postpagination]

Facebook
Google+
https://www.ivanatransport.rs/kartonske-kutije-za-selidbu">
Twitter
LinkedIn

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Leave a comment