Kutije za selidbe

Kutije za selidbe sa kojima raspolažemo su originalne transportne kutije za pakovanje pokućstva i ostalih osetljivih (lomljivih) stvari prilikom selidbi stanova, firmi ili kancelarija. Kartonske kutije su petoslojne i pogodne za pakovanje i transport jer u njima stvari ostaju potpuno zaštićene. Izaberi veličine kutija one koje Vam najviše odgovaraju po gabaritu i dizajnu specijalno prilagođenom za sve vrste selidbi, transporta i pakovanja stvari za domaćinstvo i poslovnih prostora. Manje kutije su bolje za pakovanje teških predmeta (knjige i papiri), a veće kutije su dobre za lakše predmete (posteljina, peškiri itd.)

kutije-za-selidbe

Trebaju Vam kutije za selidbe?

Svi misle da je pakovanje prilikom selidbe jedan od najgorih momenata preseljenja. Ali svako ko se preselio nekoliko puta reći će Vam da je najgori deo ustvari dolazi i pre nego što započnete pakovanje; pokušaj da pronađete dovoljno kutija da spakujete sve svoje stvari!

Mi imamo kvalitetne kutije

Kad uspete da pronađete kutije za pakovanje, one često nisu dobre veličine i u najboljem stanju. Kada selite stvari koje su važne za Vas, želite da se uverite da će kutije koje koristite izdržati proces transporta i da mogu stvari da ostanu bezbedne u njima. Kutije za selidbe će Vam pomaći u procesu preseljenja i to višestruko.

Naše transportne kutije do Vaših vrata

Ivana Transport 011 ima veliki izbor različitih veličina transportnih kutija za selidbu koje će odgovarati svim Vašim potrebama. Samo nas pozovite i dogovorićemo se da ih isporučimo pravo do Vaših vrata. Kutije za selidbe koje ste poručili a niste iskoristili možete da vratite.

Kutije za selidbe

Uz Ivana Transport 011 izbeći ćete sve neprijatne situacije i skrivene troškove tokom selidbe jer mi stvarno znamo naš posao koji radimo krajnje profesionalni i sa velikom dogovornošću!