međunarodne selidbe

Međunarodne selidbe – kako izabrati pravu kompaniju

Međunarodne selidbe – kako izabrati pravu kompaniju

No Comments

Međunarodne selidbe su veoma uzbudljiv, ali i zastrašujući posao.

One otvaraju mogućnost da vidite nova mesta, upoznate se sa ljudima iz različitih kultura i učite običaje drugačije od onih u vašoj zemlji.

Ipak, posebno za osobu koja ranije nije živela u inostranstvu, postoje razumljiva zabrinutost, naročito u pogledu sigurnog transporta vašeg domaćinstva.

Ključ za dobre međunarodne selidbe jeste izbor prave kompanije za selidbe

međunarodne selidbe

Svaka selidba je stresan posao, međutim međunarodne karakteriše dug vremenski period i kompleksnost, te njihovo planiranje donosi dodatnu nervozu. Odluku o izboru kompanije za međunarodne selidbe morate doneti pažljivo.

Selidbe Beograd i neka udaljena destinacija, je ono u čemu se Ivana Transport 011 ističe i ima dugogodišnje iskustvo.

Prvi korak pri izboru čini prikupljanje infomacija o različitim kompanijama iz ove oblasti.

Nemojte se stideti, već pitajte svoje prijatelje, članove porodice i saradnike koji imaju iskustva sa selidbama u inostranstvo. Potražite preporuke o kompanijama koje su oni koristili, jer ćete na taj način najbolje proveriti njihov kredibilitet.

U drugom koraku izbor svedite na tri stručna tima. Ovo će vam olakšati upoređivanje cena, usluge i dostupnost kod međunarodne selidbe. Iako je cena važna komponenta, nemojte se samo njome voditi.

Važno je uzeti u obzir i godine službe, kvalitet pruženih usluge, kao i komentare vama nepoznatih korisnika koje možete pronaći na sajtovima samih kompanija ili na raznim forumima koji se bave ovom temom.

 

Ovim putem se raspitajte o određenim uslovima vezanim za međunarodne selidbe kao što su

Da li će vaši lični predmeti biti smešteni u zasebni kontejner ili zajedno sa stvarima drugih klijenata?

Da li je u cenu uključeno i pakovanje i ponovno montiranje?

Da li je carinjenje uključeno?

Koji je vremenski okvir pro lako ćete izabrati kompaniju za međunarodne selidbe koja najbolje odgovara vašem budžetu i zahtevima za uslugama.

Obavezno angažujte kompaniju koja je akreditovana za međunarodne selidbe

međunarodne selidbe

Da biste bili sigurni da će posao biti dobro obavljen i da će vaše stvari bez oštećenja stići u novi dom, obratite pažnju prilikom donošenja odluke da li kompanija ima licencu za rad.

Kompanija koja je akreditovana za međunarodne selidbe garantuje kvalitet svojih usluga, jer je ispunila stroge zahteve revizora prilikom dobijanja sertifikata. Jedino sa njima ćete biti sigurni za bezbednost svoje imovine.

Proverite dodatne usluge

međunarodne selidbe

Internacionalne selidbe karakteriše dug transport pa je veoma bitno da vašu imovinu osigurate. Osiguranje vam pomaže da nadoknadite vrednosti predmeta, ukoliko oni budu oštećeni, izgubljeni ili polomljeni.

Da ne biste dodatno opteretili budžet angažovanjem osiguravajućeg društva proverite da li kompanija za selidbe ugovorom garantuje i osiguranje.

Takođe, obratite pažnju da li izabrana kompanija nudi dodatne usluge kao što su prevoz kućnih ljubimaca, transport automobila, čišćenje kuće nakon pakovanja kao i nakon istovara, usluge kao što su montaža i demontaža nameštaja, pomoć oko kačenja slika i ogledala i druge poslove koji se moraju izvršiti prilikom međunarodne selidbe.

Selidbe Ivana Transport 011 svakom klijentu pružaju adekvatan plan prevoza robe prilikom međunarodne selidbe uz garanciju kvaliteta prevoza i sigurnost robe.

 

 

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Leave a comment