Međunarodne selidbe

Medjunarodne selidbe radimo više od 12 godina i do sada smo odradili na stotine selidbi kako u Evropi tako i za Kanadu, Ameriku, UAE, Australiju i to sa uslugom od vrata do vrata. Ivana Transport 011 poseduje znanje, iskustvo i ljude da se proces selidbe iz zemlje u zemlju obavi neometano i efikasno.

internacionalne selidbe

Međunarodne selidbe - Brzo i povoljno

Da li planirate da se preselite u inostranstvo? Da li želite da započnete novi život u nekom francuskom gradu, da radite u finansijskom centru Londona ili uživate u jutarnjoj kafi u Rimu? Možda se nakon nekoliko godina provedenih na radu u inostranstvu vraćate u Srbiju. Pored svih emotivnih i životnih stvari koje prate selidbu iz jedne države u drugu tu je i stres i briga oko prevoza stvari i pokućstva. Ivana Transport 011 ima rešenje za Vaše brige i probleme oko seldibe u drugu državu.

Selidbe koje donose uštedu

Uz razgovore zajedno ćemo napraviti strategiju za selidbu u drugu državu, pregled stvari za transport, odabir najbolje rute, koja će pored sigurnosti i brzine obezbediti i povoljnu cenu transporta stvari na Vašu novu lokaciju. Tokom celog transporta Vaših stvari u novu državu, možemo da Vam damo tačne podatke gde se Vaše pokućstvo i nameštaj nalaze u tom momentu. Mnogim ljudima je ovo važno jer im jednostavno daje mir da je sa stvarima sve u redu.

Međugradske selidbe

Međunarodne selidbe bilo gde u svetu

Medjunarodne selidbe zahtevaju dobru koordinaciju i odličnu organizovanost, a Ivana Transport 011 Vam pruža odgovore na sva Vaša pitanja oko selidbe. Od prvog razgovora o selidbi pa do unošenja stvari u novi stan, držaćemo se postignutih dogovora, i ispoštovaćemo sve što smo obećali i osigurati da se Vaše preseljenje u inostranstvo ili povratak u Srbiju, odvijaju glatko, bez obzira gde je u svetu Vaša krajnja destinacija!

internacionalne selidbe

Prekookeanske selidbe

Većina ljudi se zabrine kada treba da se preseli u neku državu koja se nalazi na drugom kraju sveta. Ivana Transport 011 će Vam obezbediti sve od same selidbe i sređivanje dokumentacije do transporta kontejnera u određenu luku, kako bi Vaše stvari bile utovarene na brod i došle preko mora na novu adresa.

Naš personalizovani pristup međunarodnim selidbama odražava naše nastojanje da je klijent na prvom mestu. Pošto je svaki klijent drugačiji, nijedna selidba nije ista. Medjunarodne selidbe radimo uz veliko iskustvo i imamo za svaki grad bilo gde u svetu najbolje rešenje. Bez obzira na to da li se selite u susednu zemlju, ili u neki od severnoameričkih gradova, zabrinutost za Vaš tovar nikada nije suviše mala i nijedan zahtev nije preveliki. Kontaktirajte nas i raspitajte se o preseljenju u drugu državu.

Eksperti za pakovanja

S obzirom na to da će Vaši predmeti putovati na daljinu, ispravno profesionalno pakovanje je presudno za izbegavanje oštećenja. Ivana Transport 011 koristi samo najbolje materijale za pakovanje. Naši zaposleni imaju profesionalno iskustvo da temeljno spakuju Vaše stvari, obezbeđujući da stignu u drugu državu u istom stanju kao i kada napuste Vaš dom. Kutije za selidbe, streč i zaštitne folije, drvene kutije i sundjeri su samo deo pribora koje koristimo prilikom pakovanja i transporta u drugu državu.

kutije-za-pakovanje

selidbe beograd srbija

Selite se u inostranstvo?

Ukoliko planirate selidbu u inostranstvo, fima Ivana Transport 011 je pravo rešenje za Vas. Svojim iskustvom za medjunardoni transport, pomoći će Vam da vaše stvari stignu na željenu adresu, bez stresa i gubitka stvari prilikom transporta u inostranstvo.

radnici selidbe

Bezbedan transport

Prilikom transporta Vaše robe u inostranstvo, firma Ivana Transport 011 obezbediće Vam potpunu sigurnost prilikom transporta do luke, i od luke brodovima do željene destinacije.

najniža cena selidbe

Najniža cena transporta

Cene međunarodnog transporta su izuzetno skupe, firma Ivana Transport 011 se trudi da korisnicima ponudi najniže cene prilikom robe u inostranstvo. Iskustvo koje smo stekli godinama, omogućava nam da smanjimo troškove transporta.

logistika u medjunarodnom transportu

Logistika

Prilikom transporta svari u inostranstvo, Ivana Transport 011 nudi mogućnost logistike, kako bi u svakom trenutku imali uvid u to na kojoj lokaciji se nalaze vaše stvari. Prevezite Vaše stvari bez nervoze i bez stresa uz Ivanu Transport 011.

kutije za selidbe

Kontejneri za transport

Međunarodni transport planiramo profesionalno i pouzdano, preko najvažnijih evropskih luka povezanih sa svim trgovačkim centrima u svetu. Ivana Transport 011 ima veliki izbor veličine kontejnera, u zavisnosti od količine robe koja se prevozi.

skladištenje stvari selidbe

Isporuka na krajnju adresu

Ivana Transport 011 isporuku stvari na krajnju adresu vrši preko svojih proverenih partnera, koji su za sve ove godine saradnje, dokazali svoj kvalitet i sigurnost.

Medjunarodni transport

Medjunarodne selidbe koje vam mi pružamo kroz širok spektar usluga mogu se prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama. Ako želite da se sami spakujete, naši zaposleni će vam pomoći da obezbedite sve stvari koje su vam potrebne kako bi osigurali da u toku selidbe vaše stvari ostane neoštećene.