Medjunarodne selidbe

Medjunarodne selidbe radimo više od 12 godina i do sada smo odradili na stotine selidbi kako u Evropi tako i za Kanadu, Ameriku, UAE, Australiju i to sa uslugom od vrata do vrata. Ivana Transport 011 poseduje znanje, iskustvo i ljude da se proces selidbe iz zemlje u zemlju obavi neometano i efikasno.

Medjunarodne selidbe - Brzo i povoljno

Da li planirate da se preselite u inostranstvo? Da li želite da započnete novi život u nekom francuskom gradu, da radite u finansijskom centru Londona ili uživate u jutarnjoj kafi u Rimu? Možda se nakon nekoliko godina provedenih na radu u inostranstvu vraćate u Srbiju. Pored svih emotivnih i životnih stvari koje prate selidbu iz jedne države u drugu tu je i stres i briga oko prevoza stvari i pokućstva. Ivana Transport 011 ima rešenje za Vaše brige i probleme oko seldibe u drugu državu.

Medjunarodne selidbe bilo gde u svetu

Medjunarodne selidbe zahtevaju dobru koordinaciju i odličnu organizovanost, a Ivana Transport 011 Vam pruža odgovore na sva Vaša pitanja oko selidbe. Od prvog razgovora o selidbi pa do unošenja stvari u novi stan, držaćemo se postignutih dogovora, i ispoštovaćemo sve što smo obećali i osigurati da se Vaše preseljenje u inostranstvo ili povratak u Srbiju, odvijaju glatko, bez obzira gde je u svetu Vaša krajnja destinacija!

Selidbe koje donose uštedu

Uz razgovore zajedno ćemo napraviti strategiju za selidbu u drugu državu, pregled stvari za transport, odabir najbolje rute, koja će pored sigurnosti i brzine obezbediti i povoljnu cenu transporta stvari na Vašu novu lokaciju.

Sređivanje dokumentacije

Ako se selite u grad koji se nalazi u drugoj državi, biće Vam potrebni određeni dokumenti neophodni za transport stvari u tu zemlju. Ivana Transport 011 obezbeđuje svu neophodnu šeditersku dokumentaciju i prateće papire za medjunarodne selidbe.

Prekookeanske selidbe

Većina ljudi se zabrine kada treba da se preseli u neku državu koja se nalazi na drugom kraju sveta. Ivana Transport 011 će Vam obezbediti sve od same selidbe i sređivanje dokumentacije do transporta kontejnera u određenu luku, kako bi Vaše stvari bile utovarene na brod i došle preko mora na novu adresa.

Praćenje transporta

Tokom celog transporta Vaših stvari u novu državu, možemo da Vam damo tačne podatke gde se Vaše pokućstvo i nameštaj nalaze u tom momentu. Mnogim ljudima je ovo važno jer im jednostavno daje mir da je sa stvarima sve u redu.

Naš personalizovani pristup međunarodnim selidbama odražava naše nastojanje da je klijent na prvom mestu. Pošto je svaki klijent drugačiji, nijedna selidba nije ista. Medjunarodne selidbe radimo uz veliko iskustvo i imamo za svaki grad bilo gde u svetu najbolje rešenje. Bez obzira na to da li se selite u susednu zemlju, ili u neki od severnoameričkih gradova, zabrinutost za Vaš tovar nikada nije suviše mala i nijedan zahtev nije preveliki. Kontaktirajte nas i raspitajte se o preseljenju u drugu državu.

Eksperti za pakovanja

S obzirom na to da će Vaši predmeti putovati na daljinu, ispravno profesionalno pakovanje je presudno za izbegavanje oštećenja. Ivana Transport 011 koristi samo najbolje materijale za pakovanje. Naši zaposleni imaju profesionalno iskustvo da temeljno spakuju Vaše stvari, obezbeđujući da stignu u drugu državu u istom stanju kao i kada napuste Vaš dom. Kutije za selidbe, streč i zaštitne folije, drvene kutije i sundjeri su samo deo pribora koje koristimo prilikom pakovanja i transporta u drugu državu.

Poslednje sa bloga

Vidi sve blogove

Zakazivanje medjunarodne selidbe

Dozvolite nam da Vam pomognemo prilikom preseljenja u drugu državu!

Uz naše savete i veliko iskustvo, Vaše preseljenje u novu državu biće jedno prijatno iskustvo.