montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja

Montaža i demontaža nameštaja

[lbmn_commentscount]

Montaža i demontaža nameštaja su svakako neki od najvažnijih segmenata svake selidbe i ovaj delikatni deo posla zaslužuje posebnu pažnju.

Razlog je vrlo jednostavan i leži u činjenici da ako se ovaj deo posla ne obavi na pravi način, mogu se javiti različite nelagodnosti, kao što su oštećenja nameštaja, lomljenje ili pak ogrebotine na njemu.

montaža i demontaža nameštaja

Naši ljudi će u potpunosti sakupiti i rastaviti vaš nameštaj na najefikasniji način kako bi osigurali bezbedan transport.

Montaža i demontaža se obavlja pod budnim okom naših zaposlenih, koji su profesionalci, tako da je vaš nameštaj u sigurnim rukama!

Demontiran nameštaj  će biti montiran i nakon transporta vratićemo ga u njegovo prvobitno stanje.

 Montaža i demontaža nameštaja vrši se profesionalno i sigurno

Svaki objekat i svaki poslovni prostor ili stan, od velikih komada nameštaja do najmanjih predmeta, biće tretiran na poseban način i  u skladu sa svojstvima materijala. Sve ovo je u cilju boljeg transporta i veće sigurnosti vaših dragocenosti.

Naši radnici su vešti i iskusni, a pokretne kutije su dobre i čvrste (različitih veličina), koje  održavaju vaše stvari sigurnim i očuvanim, bez mogućnosti oštećenja.

Montaža i demontaža svih vrsta nameštaja

Demontažom i montažom nameštaja, podrazumevaju se sve stavke koje uključuju demontiranje  nameštaja i njihov transport na željenu lokaciju.

montaža i demontaža nameštaja

 

Da li su to kuhinje (kuhinjske kutije, sudoperi, sve kuhinjske jedinice …) , ormarići, ormari, plakari, veliki i mali … – kreveti (dvosedi i trosedi na razvlačenje, garniture, dva kreveta, zajednički jednokrevetni ležaj, razne ugaone krevete, fotelje, kaučove …), zatim stolovi, stolice, noćni stolovi, kompjuterski stolovi, ili pak selidbe preduzeća i kancelarijski nameštaj, tu smo uvek za vas.

Ne oklevajte da nas kontaktirate ako imate komad nameštaja koji nije naveden a  koji vam mnogo znači.

Sa velikom pažnjim tretiramo i antikvitetni nameštaj, gledamo da ga zaštitimo na sve načine i  transportujemo  uz veliku pažnju i sigurnost.

Montaža i demontaža nameštaja je posao koji obavljaju profesionalci firme Ivana Transport 011.

Bez obzira na konačno odredište, znajte da je kod nas vaš nameštaj u sigurnim rukama.

Ne oklevajte, već nas odmah pozovite ili celokupnu ponudu usluga pogledajte na našem sajtu www.ivanatransport.rs

[lbmn_postpagination]

Facebook
Google+
https://www.ivanatransport.rs/montaza-i-demontaza-namestaja">
Twitter
LinkedIn

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 3

  • Leave a comment