O nama - Ivana Transport 011

Ivana Transport 011 je firma koja se bavi selidbama i imamo dugogodišnje iskustvo u oblasti transporta, prevoza, pakovanja, montaže, demontaže, odnošenja stvari na deponiju, skladištenja.

Uz nas selidba je jednostavnija

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih firmi koja se bavi selidbama i prevozom, i pokrivamo celu teritoriju Republike Srbije a takođe vršimo transport i špediciju na međunarodnom nivou, tako da vaš proces preseljenja u zemlji ili inostranstvu obavimo na što brži, bezbedniji i povoljniji način. Bez obzira na veličinu preseljenja (stan, kuća ili poslovni prostor) ili rastojanje (u gradu, zemlji ili inostranstvu), Ivana Transport 011 će odraditi posao profesionalno i odgovorno.

Selidbe od stana do korporacije

Bilo da je reč od stanu, kući, prodavnici, firmi, korporaciji, ili čak državnoj ustanovi Ivana Transport 011 preuzima posao sa istim pristupom. Od 2005. poslujemo uspešno i postali smo jedna od vodećih firmi koja se bavi selidbama i transportom tako da smo stekli reputaciju kao stručnjaci za preseljenja preduzeća. Kada ste spremni da pređete u novi prostor, Ivana Transport 011 je iskusna firma za selidbe koja će vas brzo i povoljno preseliti.

Planiranje selidbe je sa nama lakše

Nudimo niz usluga selidbi koje se razlikuju u zavisnosti od vaših potreba. Nudimo vam lokalne, državne ili međunarodne selidbe i transport koji će vam pružiti najbolje i najbrže rezultate prilikom procesa preseljenja. Na početku planiranja selidbe, razgovaraćemo sa vama i mapirati svaki korak koji ćemo preduzeti tokom selidbe. Koliko god da Vam zvuči jednostavno preseljenje nije ni malo lako i može da bude izuzetno stresno.

Preselite se lako

Kako je svaki proces preseljenja različit, razvijamo strategiju za pružanje usluga selidbe koja se poklapa sa vašim ličnim potrebama. Analiziramo ceo proces selidbe kako bismo mogli da vam pružimo savete za uštedu u budžetu kako bi vam proces selidbe bio što pristupačniji. Ukoliko više volite da sami spakujete svoje stvari, mi ćemo doći na dogovorenu lokaciju da ih preuzmemo ali ako je za vas to opterećenje ili nemate vremena naš tim će to odraditi krajnje pažljivo i profesionalno.

Vaša imovina će biti dobro zaštićena, upakovana u specijalne kutije kako bi se izbegli lomovi ili oštećenja tokom procesa selidbe.

Naše iskustvo vam je na raspolaganju

Selidbe u Srbiji ili u neku drugu državu zahtevaju dodatno planiranje i nagažovanje stručnjaka a Ivana Transport 011 je opremljena velikim iskustvom i profesionalnim radnicima uz pomoć kojeh može da reši bilo koji problem koji se pojavi tokom vašeg preseljenja u drugi grad ili državu.

Ivana Transport 011 će se potruditi da pokrije ceo proces vaše selidbe, od demontaže, pakovanja, papirologije sve do transporta na odredište. Kada vam stvari stignetu na odredište, znaćete zašto nam poverenje pored ljudi pružaju i renomirane firme i korporacije.

Skladištenje stvari

Ivana Transport 011 vam nudi kratkoročne i dugoročne mogućnosti skladištenja stvari i robe kako bi vam pomogli u procesu selidbe. Naši magacini su idealno mesto da skladištite svoje stvari ako se selite u potpuno novu kuću koja nije sasvim završena, ili ste na kraju svog zakupa, a potrebno vam je mesto za čuvanje nameštaja i stvari. Svaki skladišni prostor je siguran, tako da su vaše stvari zaštićene u potpunosti.

Naši magacini su suvi i održava se konstantna temperatura u njima kako bi vaše pokućstvo, nameštaj ili kancelarijski pribor i mašine ostali u savršenom stanju do momenta useljenja.

Za više informacija o selidbama i transportu na lokalnom ili međunarodnom nivou, ili da nas pitate za neki savet, pozovite nas na +381 63 238 890. Naše profesionalno osoblje spremno je da Vam pomoge!

Brzo - Pouzdano - Povoljno

Želimo da vaš proces selidbe bude što brži i praktičniji. Naše usluge koje pružamo su: pakovanje i raspakivanje, montaža i demontaža velikih kućnih predmeta i nameštaja, klavira, čamaca, motocikala kao i uslugu transporta vozila.

Sa visokom profesionalnom uslugom i izuzetnim korisničkim servisom, Ivana Transport 011 se ističe kao jedna od najpouzdanijih kompanija za selidbe i transport. Idemo i iznad onoga što se očekuje od nas da bi vama olakšali proces preseljenja i vi doživeli jedno prijatno sikustvo. Mnoge firme koje se bave selidbama više vode računa o tome da što pre obave ceo proces, a ne o kvalitetu i sigurnosti, ostavljajući važne detalje pune propusta. Ivana Transport 011 se opredelila za potpunu uslugu po pristupačnoj ceni.

Mi poslujemo od 2005. godine!

Za dugi niz godina našeg poslovanja mnoge porodice i kompanije su koristile usluge Ivana transport 011 selidbi, kako na lokalnom tako i na međunarodnom području. Naša vozila su novije proizvodnje, sigurna i redovno održavana a zaposleni su posebno obučeni i vešti kada su selidbe u pitanju a sve u korist vaših potreba i poboljšanju vašeg iskustva sa nama.

Ako ste spremni za selidbu, pozovite nas i pridružite se brojnim porodicama koje su uživale u velikim prednostima koje Ivana Transport 011 nudi.