IVANA TRANSPORT 011

Ivana Transport 011 je firma koja se bavi selidbama i imamo dugogodišnje iskustvo u oblasti transporta, prevoza, pakovanja, montaže, demontaže, odnošenja stvari na deponiju, skladištenja.

Uz nas selidba je jednostavnija

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom, i pokrivamo celu teritoriju Republike Srbije a takođe vršimo transport i špediciju na međunarodnom nivou, tako da Vaš proces preseljenja u zemlji ili inostranstvu obavimo na što brži, bezbedniji i povoljniji način. Bez obzira na veličinu preseljenja (stan, kuća ili poslovni prostor) ili rastojanje (u gradu, zemlji ili inostranstvu), Ivana Transport 011 će odraditi posao profesionalno i odgovorno.

Od stana do korporacije

Bilo da je reč od stanu, kući, prodavnici, firmi, korporaciji, ili čak državnoj ustanovi Ivana Transport 011 preuzima posao sa istim pristupom. Od 2005. poslujemo uspešno i postali smo jedna od vodećih firmi koja se bavi selidbama i transportoma  stekli smo reputaciju kao stručnjaci za preseljenja preduzeća. Kada ste spremni da pređete u novi prostor, Ivana Transport 011 je iskusna transportna kompanija koja će Vas brzo i povoljno preseliti.

Planiranje selidbe

Nudimo niz usluga selidbi koje se razlikuju u zavisnosti od Vaših potreba. Nudimo Vam lokalne, državne ili međunarodne selidbe i transport koji će Vam pružiti najbolje i najbrže rezultate prilikom procesa preseljenja. Na početku planiranja selidbe, razgovaraćemo sa Vama i mapirati svaki korak koji ćemo preduzeti tokom selidbe. Koliko god da Vam zvuči jednostavno preseljenje nije ni malo lako.

12

Godina u poslu

765

Selidbi u Beogradu

276

Selidbi u zemlji

96

Međunarodnih selidbi

+6

Zaposlenih

3

Transportna vozila

KONTAKTIRAJTE NAS ZA VIŠE INFORMACIJA

Za više informacija o selidbama i transportu na lokalnom ili međunarodnom području, ili da na spitate za neki savet, pozovite nas na +381 63 238 890. Naše profesionalno osoblje spremno je da Vam pomoge!

Ivana Transport 011 - Preselite se lako

Pošto je svaki proces preseljenja različit, razvijamo strategiju za pružanje usluga selidbe koja se poklapa sa Vašim ličnim potrebama. Analiziramo ceo proces selidbe kako bismo mogli da Vam pružimo savete za uštedu u budžetu kako bi Vam proces selidbe bio što pristupačniji. Ukoliko više volite da sami spakujete svoje stvari, mi ćemo doći na dogovorenu lokaciju da ih preuzmemo ali ako je za Vas to opterećenje ili nemate vremena naš tim će to odraditi krajnje pažljivo i profesionalno.

Vaša imovina će biti dobro zaštićena, upakovana u specijalne kutije kako bi se izbegli lomovi ili oštećenja tokom procesa selidbe.

Naše iskustvo Vam je na raspolaganju

Selidbe u zemlji ili u neku drugu državu zahtevaju dodatno planiranje i Ivana Transport 011 je opremljena velikim iskustvom uz pomoć kojeg može da reši bilo koji problem koji se pojavi tokom Vašeg preseljenja u drugi grad ili državu. Ivana Transport 011 će se potruditi da pokrije ceo proces Vaše selidbe, od demontaže, pakovanja, papirologije sve do transporta na odredište. Kada Vam stvari stignetu na odredište, znaćete zašto nam poverenje pored ljudi pružaju i renomirane firme i korporacije.

Skladištenje robe

Ivana Transport 011 Vam nudi kratkoročne i dugoročne mogućnosti skladištenja stvari i robe kako bi Vam pomogli u procesu selidbe. Naši magacini su idealno mesto da skladištite svoje stvari ako se selite u potpuno novu kuću koja nije sasvim završena, ili ste na kraju svog zakupa, a potrebno Vam je mesto za čuvanje nameštaja i stvari. Svaki skladišni prostor je siguran, tako da su Vaše stvari zaštićene u potpunosti.

Brzo - Praktično - Povoljno

Želimo da Vaš proces selidbe bude što brži i praktičniji. Naše usluge koje pružamo su: pakovanje i raspakivanje, montažu i demontažu velikih kućnih predmeta i nameštaja, klavira, čamaca, motocikala kao i uslugu transporta vozila.

 

Pouzdanost i bezbednost

Sa visokom profesionalnom uslugom i izuzetnim korisničkim servisom, Ivana Transport 011 se ističe kao jedna od najpouzdanijih kompanija za selidbe i transport. Idemo i iznad onoga što se očekuje od nas da bi Vama olakšali proces preseljenja i Vi doživeli jedno prijatno sikustvo. Mnoge firme koje se bave selidbama više vode računa o tome da što pre obave ceo proces, a ne o kvalitetu i sigurnosti, ostavljajući važne detalje pune propusta. Ivana Transport 011 se opredelila za potpunu uslugu po pristupačnoj ceni.

Mi poslujemo od 2005. godine!

Za dugi niz godina našeg poslovanja mnoge porodice i kompanije su koristile naše usluge prevoza, kako na lokalnom tako i na međunarodnom području. Naša vozila su novije proizvodnje, sigurna i redovno održavana a zaposleni su posebno obučeni i vešti kada su selidbe u pitanju a sve u korist Vaših potreba i poboljšanju Vašeg iskustva sa nama. Ako ste spremni za selidbu, pozovite nas i pridružite se brojnim porodicama koje su uživale u velikim prednostima koje Ivana Transport 011 nudi.

Neki od naših zadovoljnih klijenata

Our digital marketing work speaks for itself. We deliver an outstanding service custom-tailored to each and every one of our clients — big or small.

selidbe
selidbe
selidbe
selidbe
selidbe
selidbe transport
selidbe transport
selidbe transport