Odvoženje starog nameštaja Beograd

Odvoženje starog nameštaja Beograd

Odvoženje starog nameštaja Beograd

1 Comment

Odvoženje starog nameštaja Beograd za vas može biti ogromna obaveza, dok je za nas to lagan posao.

Da li ste ikada želeli zameniti svoj stariji nameštaj, ali jednostavno niste imali vremena ili radne snage da to uradite? Ili ste nedavno kupili novi nameštaj, a stare komade nameštaja ste odložili i tako skupljaju prašinu? Uklanjanje i odlaganje nameštaja može biti prilično težak  zadatak: ne samo da morate razmontirati i preneti te teške predmete van svog doma, već morate ređiti šta ćete sa njima. U Beogradu u nekim delovima grada nije dozvoljeno ostavljanje nameštaja na trotoarima, pored kontejnera.

 

Odvoženje starog nameštaja Beograd – Ivana transport 011

Ivana Transport 011 vam pruža efikasan, siguran i ekološki prihvatljiv servis za odvoženje starog nameštaja Beograd.  Ne samo to, već vas  uveravamo da će vaš stari nameštaj završiti na pravom mestu odnosno tamo gde vi želite. Mi uklanjamo gotovo sve vrste nameštaja, uključujući i kauče, dušeke , stolice, ormare, police.
Ne samo da smo profesionalci za odvoženje starog nameštaja Beograd, specijalizovali smo se za sve vrste uklanjanja otpada, uključujući i uklanjanje kućnih aparata, otpada iz dvorišta, uklanjanje cevi.

 

Odvoženje starog nameštaja Beograd – selidbe

Selidbe često mogu biti veliki posao za vas i neretko može se desiti da postoje stvari koje vam neće biti potrebne u novom žiovotnom prostoru. Takođe, ukoliko selite svoju kancelariju, može se desiti da imate višak nameštaja koji vam se gomilao tokom godina. Ukoliko postoje bespotrebni predmeti u vašoj kancelariji koji su vam zauzimali prostor i skupljani prašinu, tim Ivana transport 011 će vam  pomoći da se rešite svih tih stvari. Vaš jedini zadatak je da napravite spisak bespotrebnih stvari, kao I šta želite sa njma da uradimo, a mi ćemo ih brzo i efikasno prevesti na deponiju.

 

Po vašoj želji nepotrebne stvari možemo baciti  ili ih odvesti na adresu , ukoliko želite da ih nekome poklonite. Nije bitno da li je u pitanju gabaritni nameštaj ili stara garderoba, da li se nalazite u nekom udaljenom delu grada ili na poslednjem spratu zgrade, mi ćemo doći i obaviti odvoženje starog nameštaja Beograd.

Uz  usluge Ivana Transport 011 odvoženje starog nameštaja nećete biti pod stresom. Pozovite nas odmah i dozvolite nam da vam život učinimo lagodnijim. Tu smo za vas da obavimo odvoženje starog nameštaja i nepotrebih stvari za vas kad god poželite.

Ivana Transport 011 vam želi srećne novogodišnje i božićne praznike.

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

One comment

  • Leave a comment