Preseljenje

Saveti za preseljenje

Saveti za preseljenje

[lbmn_commentscount]

Saveti za preseljenje mogu biti veoma korisni i uštedeti vaše vreme i novac.

Kupovina novog stana je radosni trenutak koji ste dugo čekali. Međutim, tu se posao ne završava. Tek vas očekuje montaža i demontaža nameštaja, kao i njegov transport.

Da vaš, već istrošeni, budžet ne bi bio nepotrebno opterećen Ivana Transport 011 vam pruža savete kako da uštedite prilikom selidbe Beograd.

Odaberite pravi datum za preseljenje

Preseljenje je uvek aktuelno i odvija se tokom čitave godine. Zbog godišnjih odmora, tokom letnjih meseci, kao i u ranu jesen je najveća frekvencija preseljenja. Upravo tada agencije za preseljenje imaju najviše posla i dolazi do stvaranja gužvi.

Preseljenje

Zato, ukoliko niste vezani za rokove, razmislite o selidbi tokom prolećih dana. Temperature nisu ni nepodnošljivo visoke ni previše niske, pa su uslovi za odvijanje čitavog procesa idealni. Ujedno, veća je verovatnoća da je slobodna kompanija koju želite da angažujete.

U protivnom, dovodite sebe u situaciju da budete prinuđeni da prihvatite jedine dostupne, a po vas dosta skuplje ponude ili one čijim kvalitetom usluga nećete biti zadovoljni.

Napravite detaljan plan za preseljenje

Preseljenje zahteva ozbiljan pristup i detaljnu pripremu. A što je plan bolji, to je veća i potencijalna ušteda.

Nemojte da zanemarite ni jedan korak u selidbi, niti da ostavljate sve za poslednji trenutak. U tim situacijama ne samo da će se posao pretvoriti u žurbu i nepotrebnu nervozu, već će se stvoriti i neplanirani troškovi.

Možda nećete imati dovoljno vremena da pronađete najpovoljniji cene materijala za pakovanje. Ili, pak, niste stigli da lepo razvrstate stvari pa je selidba antikviteta rizična jer mogu nastati oštećenja na vrednim predmetima.

Oslobodite se nepotrebnih stvari pre selidbe

Cena selidbi ne zavisi samo od udaljenosti, već i od količine stvari.

Stručnjaci savetuju da pre početka pakovanja izvršite detaljnu proveru svog pokućanstva.

Sigurno postoje uređaji koji ne rade pravilno, komadi nameštaja koji su oštećeni ili se ne uklapaju u vaš novi enterijer. Takve stvari povećavaju troškove selidbe, a na kraju i bespotrebno gomilanje u stanu. Višak možete da prodate kao polovnu robu i da zaradi dodatni novac ili, jednostvano, da poklonite u humanitarne svrhe.

Ako niste sigurni u predlog, razmislite na ovaj način – što je manje kutija za utovar, to će se posao brže završiti.

Angažujte profesionalce za preseljenje

Zvuči neverovatno, ali zapravo angažovanje stručnjaka za selidbe Beograd dovodi do smanjenja troškova. Mnogi ljudi kasno otkriju da je potrebno mnogo više izdvojiti za nabavljanje materijala za pakovanje, odgovarajućeg alata, iznajmljivanje kamiona i plaćanja goriva, nego što ćete potrošiti ako čitav proces prepustite profesionalcima.

Preseljenje

Takođe, stručnjaci za preseljenje su obučeni za nošenje nameštaja, pa je samim tim garantovano da neće doći do njegovog oštećenja kao ni do oštećenja vrata, zidova ili parketa prilikom pomeranja.

Osigurajte antikvitete!

Bez obzira na svoje najbolje napore i stručnost angažovanog tima, nezgode se, ponekad, događaju. Možda nećete biti u mogućnosti da zaštite sve svoje stvari, ali bi selidbe lomljivih stvari i skupocenih predmeta trebale da imaju prioritet.

Pre preseljenja za svaki komad koji posedujete od izuzetne vrednosti potražite procenu kvalifikovanog lica. Nakon dobijene procene obavezno ih osigurajte. Ako selidba protekne u najboljem redu, nećete morati da iskoristite plaćeno osiguranje. Ipak, znajte da ovo nije bačeni novac. Jer, on ne može da se meri sa emotivnom vrednošću koju imaju dragoceni predmeti za vas.

Preseljenje

Poverite preseljenje stručnjacima iz tima Ivana Transport 011 koji će se pobrinuti da sve bude dobro obavljeno uz garanciju najnižih troškova.

[lbmn_postpagination]

Facebook
Google+
https://www.ivanatransport.rs/preseljenje">
Twitter
LinkedIn

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 4

  • Leave a comment