PREVOZ ROBE

Prevoz robe po povoljnim cenama do željene adrese, bilo gde u zemlji i inostranstvu!

Profesionalan prevoz robe

Prevoz robe u Srbiji koji je brz, bezbedan i povoljan je jedan od glavnih prioriteta firme Ivana Transport 011. S obzirom na povećanje trgovinske saradnje Srbije sa drugim zemljama, automatski se i povećala potražnja za transportom robe, tako da je trenutno teško naći prevoznika koja je spreman i slobodan da u kratkom roku organizuje transport Vaše robe.

Prevoz robe po najnižim cenama

Prevoz robe je usluga koja je različita kod svakog novog zahteva tako da je teško dati cenu prevoza precizno bez određenih parametara. Pozovite nas i uverićete se da Vam garantujemo najniže cene transporta robe u Beogradu i Srbiji. Možete nas kontaktirati putem telefona, preko forme na dnu strane ili putem naše veb strane za prevoz i selidbe kontakt.

Vaša roba je sigurna sa nama

Ivana Transport 011, garantuje za kvalitet prevoza i sigurnost robe, kao i da će transport biti realizovan u skladu sa ugovorom, a klijent biti obeštećen u slučaju nastanka štete. Mi Vam takođe nudimo i mogućnost dodatnog osiguranja robe, tako da mirno možete očekivati dolazak robe na naznačenu adresu.

U zavisnosti od vrste i količine robe, kao i odlaznih i dolaznih destinacija, Ivana Transport 011 će za svakog lijenta izraditi plan prevoza koji obezbeđuje najbrži i najekonomičniji transport robe, bilo da su u pitanju selidbe u Beogradu i okolini, transport robe u Beogradu i Srbiji ili međunarodni transport robe.

Kako bismo pratili rast poslovanja i zahteve naših poslovnih partnera, i bili u stanju da odgovorimo na bilo koji zahtev za prevozom robe u Beogradu, Srbiji ili inostranstvu od strane potencijalnih klijenata, konstantno ulažemo u najnovija vozila, usavršavanje vozača i uvođenje novih tehnologija.

Poslednje sa bloga

Pogledajte sve blogove

Zakažite prevoz robe

Popunite formu ispod i zakažite prevoz Vaše robe na željenu adresu.

Uz Ivana Transport 011 Vaša roba će doći na željenu adresu brzo i povoljno. Naša vozila su novije proizvodnje a vozači su sa dugogodišnjim iskustvom u transportu robe.