Prevoz robe

Prevoz robe po povoljnim cenama do željene adrese, bilo gde u zemlji i inostranstvu! Prevoz robe u Srbiji koji je brz, bezbedan i povoljan je jedan od glavnih prioriteta firme Ivana Transport 011. S obzirom na povećanje trgovinske saradnje Srbije sa drugim zemljama, automatski se i povećala potražnja za transportom robe, tako da je trenutno teško naći prevoznika koja je spreman i slobodan da u kratkom roku organizuje transport Vaše robe.

Prevoz robe

Prevoz robe po najnižim cenama

Prevoz robe je usluga koja je različita kod svakog novog zahteva tako da je teško dati cenu prevoza precizno bez određenih parametara. Pozovite nas i uverićete se da Vam garantujemo najniže cene transporta robe u Beogradu i Srbiji. Možete nas kontaktirati putem telefona, preko forme na dnu strane ili putem naše veb strane za prevoz i selidbe kontakt.

Vaša roba je sigurna sa nama

Ivana Transport 011, garantuje za kvalitet prevoza i sigurnost robe, kao i da će transport biti realizovan u skladu sa ugovorom, a klijent biti obeštećen u slučaju nastanka štete. Mi Vam takođe nudimo i mogućnost dodatnog osiguranja robe, tako da mirno možete očekivati dolazak robe na naznačenu adresu.

Prevoz robe Beograd

U zavisnosti od vrste i količine robe, kao i odlaznih i dolaznih destinacija, Ivana Transport 011 će za svakog lijenta izraditi plan prevoza koji obezbeđuje najbrži i najekonomičniji transport robe, bilo da su u pitanju selidbe u Beogradu i okolini, transport robe u Beogradu i Srbiji ili međunarodni transport robe.

prevoz-robe

U zavisnosti od vrste i količine robe, kao i odlaznih i dolaznih destinacija, Ivana Transport 011 će za svakog lijenta izraditi plan prevoza koji obezbeđuje najbrži i najekonomičniji transport robe, bilo da su u pitanju selidbe u Beogradu i okolini, transport robe u Beogradu i Srbiji ili međunarodni transport robe.

selidbe beograd srbija

Tačno na vreme

Ukoliko planirate selidbu u inostranstvo, fima Ivana Transport 011 je pravo rešenje za Vas. Svojim iskustvom za medjunardoni transport, pomoći će Vam da vaše stvari stignu na željenu adresu, bez stresa i gubitka stvari prilikom transporta u inostranstvo.

Ivana Transport 011 - Prevo width=

Bezbedan transport

Prilikom transporta Vaše robe u inostranstvo, firma Ivana Transport 011 obezbediće Vam potpunu sigurnost prilikom transporta do luke, i od luke brodovima do željene destinacije.

najniža cena selidbe

Najniža cena prevoza

Cene međunarodnog transporta su izuzetno skupe, firma Ivana Transport 011 se trudi da korisnicima ponudi najniže cene prilikom robe u inostranstvo. Iskustvo koje smo stekli godinama, omogućava nam da smanjimo troškove transporta.

logistika u medjunarodnom transportu

Logistika

Prilikom transporta svari u inostranstvo, Ivana Transport 011 nudi mogućnost logistike, kako bi u svakom trenutku imali uvid u to na kojoj lokaciji se nalaze vaše stvari. Prevezite Vaše stvari bez nervoze i bez stresa uz Ivanu Transport 011.

kutije za selidbe

Kontejneri za transport

Međunarodni transport planiramo profesionalno i pouzdano, preko najvažnijih evropskih luka povezanih sa svim trgovačkim centrima u svetu. Ivana Transport 011 ima veliki izbor veličine kontejnera, u zavisnosti od količine robe koja se prevozi.

skladištenje stvari selidbe

Isporuka na krajnju adresu

Ivana Transport 011 isporuku stvari na krajnju adresu vrši preko svojih proverenih partnera, koji su za sve ove godine saradnje, dokazali svoj kvalitet i sigurnost.

Prevoz robe

Prevoz robe po povoljnim cenama do željene adrese, bilo gde u zemlji i inostranstvu! Ako želite da se sami spakujete, naši zaposleni će vam pomoći da obezbedite sve stvari koje su vam potrebne kako bi osigurali da u toku selidbe vaše stvari ostane neoštećene.