Selidbe

Saveti kojih se treba pridržavati prilikom prve selidbe

Saveti kojih se treba pridržavati prilikom prve selidbe

[lbmn_commentscount]

Selidbe su složeni posao koji zahtevaju ne samo izdvajanje novca, već i vremena.

Svako preseljenje je zahtevan proces, često ispunjen stresnim situacijama. Ovo je naročito izraženo kada su prve selidbe u pitanju.

Odluka da započnete samostalni život je jedna od najbitnijih stvari u životu mladih ljudi. Pojedini stručnjaci je opisuju kao novo rođenje, jer sa sobom donosi dozu samostalnosti. Konačno ste sakupili dovoljno novca i našli idealni stan u gradu za početak novog života. Međutim, sa slavljem treba sačekati. Jer sledi sveobuhvatni proces selidbe.

Selidbe

Da bi sve proteklo u najboljem redu kompanija za selidbe Beograd Ivana Transport 011 vam pruža korisne savete.

Pridržavajte se budžeta

Bez obzira da li su u pitanju selidbe na Novom Beogradu ili u nekom drugom gradu u Srbiji, kao na primer selidbe Beograd – Novi Sad, ključ uspeha leži u detaljnom planu.

Imajte u vidu da svaki korak zahteva određeno ulaganje – počev od nabavke materijala za pakovanje, preko alata za premeštanje, pa do iznajmljivanja prevoza kojim će se obaviti transport. Upravo zbog toga je potrebno pažljivo odrediti budžet. Jedino na taj način nećete biti u minusu. A ukoliko sa planiranjem krenete što ranije, postoji mogućnost i uštede.

Zlatno pravilo – manje je više!

Prilikom selidbi treba nabaviti većinu uređaja i nameštaja. Sigurno ćete doći u iskušenje da sve što je potrebno kupite pre nego što se uselite, kako biste odmah novi dom opremili za život.

Selidbe

Profesionalci smatraju da je ovo velika greška. Razlozi za to su brojni. Prvo, više stvari ne samo da zahtevaju više vremena, već povećavaju troškove selidbe. Takođe, pojaviće se i montaža i demontaža nameštaja, kao dodatni posao. I na kraju, većina novih uređaja je skupa, pa će, možda, biti potreban poseban transport vrednih stvari.

Ukoliko ste, ipak, rešili da sve što vam je potrebno nabavite pre selidbe, obavezno osigurajte svaki komad koji posedujete od izuzetne vrednosti.

Angažujte kompaniju za preseljenje

Prva promena mesta boravka je, zaista, veliki posao samo za jednu osobu. U toj situaciji nemate dovoljno iskustva, pa niste ni upoznati sa mogućnostima i najboljim načinom za selidbe. Dešava se i da rođaci i prijatelji ne mogu da vam pruže potrebnu pomoć oko pakovanja i premeštanja stvari sa jednog mesta na drugo.

Selidbe

Zato je najbolje rešenje kod prve selidbe angažovati profesionalce, jer u protivnom nećete moći sami da obavite sav posao. Stručni tim poseduje iskustvo, kao i potrebnu opremu. Time ćete biti sigurni da prevoz robe i transport stvari neće dovesti do njihovog oštećenja, kao ni do oštećenja vrata, zidova ili parketa prilikom pomeranja. Što nije redak slučaj kada se preseljenje samostalno obavlja.

Takođe, nema dodatnih troškova za nabavljanje materijala za pakovanje, iznajmljivanje kamiona i plaćanja goriva.

Da biste uživeli u svom prvom domu, proces prve selidbe prepustite firmi Ivana Transport 011. Ona poseduje dugogodišnje iskustvo u oblasti transporta, prevoza, pakovanja, montaže, demontaže, skladištenja nameštaja kako prilikom selidbi u gradu tako i za selidbe u inostranstvo.

[lbmn_postpagination]

Facebook
Google+
https://www.ivanatransport.rs/prve-selidbe">
Twitter
LinkedIn

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

One comment

  • Leave a comment