selidba klavira beograd

Selidba klavira je posao za profesionalce

Selidba klavira je posao za profesionalce

2 Comments

Selidba klavira iziskuje malo više vremena i planiranja. Ovo je težak posao koji nikako ne bi ste smeli da radite sami, već da angažujete profesionalan tim ljudi.

Selidba klavira – Izbegnite oštećenja

selidba klavira beograd

Pre mnogo godina kada su se porodice selile, klavir su umotavali u nekoliko ćebadi i tako ih prevozili do željenog mesta. Iznenađenje bi ih sačekalo u novom domu, kada bi otkrili da je tokom transporta došlo do nepopravljivih oštećenja.

Ovo je naravno najgora noćna mora koju možete da zamislite!

Kako bi ste je izbegli, neophodno je da posao poverite profesionalnom timu Ivana Transport, i tako osigurate siguran put vašeg klavira do svog novog doma.

Bezbedna selidba klavira

Ivana Transport poseduje tim profesionalaca koji klavir pakuju pažljivo, vodeći računa da tokom transporta ne dođe ni do kakvih oštećenja i ogrebotina.

Obzirom da se radi o teškom i osetljivom predmetu, potrebne su specijalne tehnike pakovanja i njegovog premeštanja, zato ovaj posao nikako ne pokušavajte da uradite sami. Rezultat u tom slučaju, neće vam ići u prilog.

Skladištenje klavira

Ukoliko je potrebno da skladištite klavir vodite računa, jer je većim delom napravljen od drveta. Drvo je osetljiv materijal i veoma visoke ili niske temperature, kao i vlaga, mogu ga uništiti.

Čuvajte svoj klavir u uslovljenom prostoru, daleko od vlažnih mesta. Ivana Transport nudi mogućnost skladištenja i čuvanja vaše dragocenosti u prostorijama gde će do momenta preseljenja, biti bezbedan i očuvan.

Pre nego što klavir iznesete iz skladišta vodite računa gde ćete ga postaviti. Smestite ga na unutrašnji zid prostorije, najbolje je da bude udaljen od prozorskog okna, jer vremenski uslovi mogu nepovoljno uticati na njega. Izbegavajte takođe i mračne vlažne prostorije poput podruma, jer vlaga utiče na ubrzano propadanje drveta.

Selidba klavira do željenog mesta

selidba klavira beograd

Od momenta kada saznate gde će klavir biti postavljen, vreme je da angažujete profesionalce koji će ga preseliti.

Selidba klavira obično podrazumeva dve osobe, osim ako ne postoji mnogo stepenica i stan vam se nalazi veoma visoko. Znanje o tome da se klavir demontira i ponovo sastavi je obavezno!

Profesionalan tim, kolica za prenos, jastučići, zaštitne trake i potrebni alat, posao čine lakšim i bržim. Klavir je veoma težak, čak i teži nego što zapravo mislite, koncertni klaviri mogu težiti čak i do 400 kg. Zbog svojih dimenzija i težine spada u specijalni teret i zato je potrebna velika pažnja da bi se preselio.

Pokušaj da ga sa prijateljima pomerite i transportujete, može dovesti do ozbiljnih povreda i zbog toga vam savetujemo da ne rizikujete!

Najgori scenario je da poželite da uštedite novac i posao pokušate da obavite sami ili ga prepustite onima koji svoj posao ne rade profesionalno. Ogrebotine, oštećenja, polomljeni delovi ili klavir koji se ne možete naštimovati, samo su neke od stvari koje vam se mogu dogoditi.

Profesionalizam na prvom mestu

Ivana Transport je firma koja ima višegodišnje iskustvo, znanje, specijalne tehnike i rukovodi se profesionalizmom. Svoje dragocenosti zaštitite tako što ćete tokom selidbe poveriti onima koji će svoj posao obaviti na najbolji mogući način.

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 2

  • Leave a comment