Selidba stilskog nameštaja

Selidba stilskog nameštaja

Selidba stilskog nameštaja

[lbmn_commentscount]

Selidba stilskog nameštaja nije obična selidba nameštaja, već specifični posao koji zahteva posebnu pažnju.

Stilski nameštaj predstavlja kolekcionarski komad od izuzetne vrednosti. S obzirom da i po nekoliko destina puta premašuje cenu običnog nameštaja, pažljvo se čuva godinama, a nije redak slučaj i da se prenosi sa kolena na koleno. Takođe pod stilskim nameštajem se podrazumevaju i stvari koje nemaju veliku novčanu, već emotivnu vrednost za svoje vlasnike. Najčešće su to pokloni dragih osoba ili predmeti koji nas vezuju za neke događaje.

Selidba stilskog nameštaja

Firma za selidbe Beograd, Ivana Transport 011 vam pruža nekoliko korisnih saveta kako se selidba stilskog nameštaja ne bi pretvorila u težak posao.

Selidba stilskog nameštaja – razmislite dobro pre nego što započnete preseljenje

Selidbe u inostranstvo, kao i selidbe Novi Beograd podrazumevaju popis svih stvari, naročito kada je reč o skupim komadima. Ovaj posao treba detaljno uraditi. To znači proveriti u kakvom se stanju nalaze stilske stvari. Pri tom vodite računa o slobodnim delovima, poput fioka, koje prilikom pomeranja mogu da ispadnu i oštete se. Ukoliko je reč o krhkim komadima, preporučljivo je da se selidba stilskog nameštaja zasebno organizuje.

Nakon provere treba fotografisati svoje vrednosti. Na osnovu dokumentovanih podataka stručno lice će izvršiti procenu za osiguranjem. Imajte u vidu da dodatno osiguranje ne predstavlja “bačeni” novac. Jer, jedino tako ćete biti sigurni da će vam vrednost usled eventualnog oštećenja biti u potpunosti isplaćena.

Fotografije mogu da posluže za uvid kako biste proverili da li je transport vrednih stvari protekao u najboljem redu.

Selidba stilskog nameštaja

Takođe, pre nego što krenete sa pakovanjem proverite da li je potrebno čišćenje. Stilski nameštaj spada u fine komade koji se moraju održavati. Ukoliko rešite da ovaj posao sami obavljate imajte na umu da proizvodi poput ulja i voska mogu da omekšaju završnu obradu na drvenim delovima. Te će postati osetljiv za pakovanje. Zbog toga, izbegavajte upotrebu ove vrste proizvoda pre transporta, posebno ako ste rešili da obavite skladištenje stvari i nameštaja pre useljenja u novi dom.

Selidba stilskog nameštaja ne može da se obavi bez posebnog materijala za pakovanje

Prava tajna uspešne selidbe leži u korišćenju tri sloja zaštite visokokvalitetnih materijala za pakovanje i veštine iskusnih pakera.

Prvi sloj je puc puc folija koja štiti delikatne površine od grebanja. Drugi sloj je mekani višeslojni karton koji služi da komadi ostanu u pravom položaju tokom transporta. Treći sloj predstavlja vrhunsku zaštitu u vidu prilagođene kutije od čvrstog petoslojnog kartona.

Zašto je selidba stilskog nameštaja posao za profesionalce?

Selidba je na 3. mestu najstresnijih događaja u životu, odmah posle smrti najbližih i razvoda. Zato je najbolje da čitav proces prepustite proverenoj kompaniji. Profesionalni tim poseduje iskutsvo u pakovanju i rukovanju sa vašim dragocenim stvarima, te je rizik od njihovog oštećenja sveden na minimum. Pored znanja i veština imaju i svu potrebnu opremu koja olakšava utovar teških komada.

Selidba stilskog nameštaja

Da biste bili potpuno sigurni da je selidba stilskog nameštaja obavljena adekvatno, obavezno proverite svoju imovinu prilikom dolaska na odredište.

Kompanija Ivana Transport 011 sa svojim stručnim timom olakšaće vam selidbe na Novom Beogradu, kao i u bilo kom delu zemlje i inostranstva.

 

 

 

[lbmn_postpagination]

Facebook
Google+
https://www.ivanatransport.rs/selidba-stilskog-namestaja">
Twitter
LinkedIn

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Leave a comment