selidba teretane

Selidba teretane – Brzo i profesionalno

Selidba teretane – Brzo i profesionalno

No Comments

Selidba teretane je najveći izazov kako za pojedince tako i za kompanije koje se bave ovim poslom.

selidba teretane

Bez obzira da li je u pitanje velika kompanija, prodavnica, restoran ili fitnes centar, lokacija igra ključnu ulogu za ostvarivanje uspeha. Stalna težnja za napredovanjem dovodi do brojnih promena. One, pre svega, obuhvataju povećanja broja radnika i nabavku nove opreme. A samim tim i potrebu za većim prostorom. Pa su selidbe firmi, u čiju grupu spada i selidba teretane, sastavni deo razvoja.

Ipak, imajte u vidu ovo nije “obična“ selidba nameštaja, već veoma složen posao. Ma koliko vi i vaši zaposleni bili motivisani postignutim uspehom, nemoguće je sami da obavite preseljenje. Morate da angažujete profesionalce.

Da bi selidba teretane protekla bez stresa sledite savete kompanije Ivana Transport 011.

Selidba teretane zahteva poseban pristup

Poslednjih godina svest o zdravom načinu života podignuta je na viši nivo. Samim tim, teretane su postale sastavni deo našeg života.

Međutim, u toku dana kroz njih prođe gomila ljudi. Zbog toga se mora velika pažnja posvetiti njihovoj higijeni i održavanju. Takav pristup morate poštovati i prilikom selidbe. Tj. prvi korak jeste da sve površine pravilno očistite. Na taj način sprečavate prenošenje bakterija i drugih štetnih materija u novi prostor.

Prostirke i stručanje možete obrisati pamučnim krpama i peškirima koristeći neko od univerzalnih sredstava. Ili, pak preparata koji su specijalno namenjeni za ove predmete. Stručnjaci ističu da je za dezinfekciju odlična kombinacija sirćeta i vode u odnosu 50:50 kojim ćete naprskati predmete.

Selidba teretane – pažljivo pakovanje

Pojedine stvari, kao što su podloge, lopte za jogu, tegiće isl, možete samo spakovati. Pri tome vodite računa da ne koristite prevelike kutije.

Bolje rešenje jeste upotreba kartonskih kutija manje zapremine koje ste dodatno ojačali. Umesto kartonskih, možete koristiti i platične kutije. Svaki predmet obmotajte papirom za pakovanje ili novinom i položite u kutiju u koju ste prethodno postavili tkaninu. Time ste dodatno osigurali predmete od udara jedan o drugi prilikom utovara i istovara. Pakujte ne više od 4 predmeta u jednu kutiju kako biste bili sigurni da će izdržati njihovu težinu.

Selidbe Beograd - Kruševac

Selidba teretane – pakovanje velike oprema

Selidba teretane je, zapravo, selidba teških predmeta. Pa većina opreme zahteva profesionalno pakovanje za selidbu.

Mnoge sprave sadrže tеgоve i niz drugih kоmpоnеnti kоје sе mоgu rasklopiti. Da bi se olakšala selidba teretane neophodna je demontaža. Profesionalni tim kompanije Ivana Transport 011 poznaje instrukciје iz kоrisničkоg uputstva opreme. Takođe, poseduje potrebnu opremu za rasklapanje i prenos. Pa ste sigurni da će se demontaža i utovar pravilno obaviti, bez ikakvih oštećenja komada.

Teretna kolica sa točkićama, podupirači, klizeće trake i španeri, samo su neki od alata kojim se služe obučeni radnici prilikom selidbe teretane. Ovi uređaji omogućavaju lakše manevrisanje. Ujedno, štede snagu i vreme. Time je omogućen minimalni zastoj u vašem poslovanju.

Ukoliko planirate selidbu svoje teretane, kontaktirajte kompaniju Ivana Transport 011. Odgovornost, efikasnost i sigurnost glavne su karakteristike našeg tima. A uz povoljnu cenu kako za selidbe u inostranstvo, tako i u našoj zemlji, lista zadovoljnih klijenata se iz dana u dan povećava.

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Leave a comment