Selidbe Beograd - Novi Sad

Kako preživeti selidbe Beograd – Novi Sad

Kako preživeti selidbe Beograd – Novi Sad

[lbmn_commentscount]

Selidbe Beograd – Novi Sad su uzbudljiv, ali i veoma zastrašujući posao.

Bez obzira da li su u pitanju selidbe u Srbiji ili međunarodne selidbe, svako preseljenje je teško. Razlozi za stres su brojni – počev od nedovoljno materijala za pakovanje, preko oštećenja i stvari koje se zagube, pa do previše predmeta koje ne možete lepo da utovarite.

Da bi selidbe Beograd – Novi Sad protekle bez nervoze pročitajte savete koje vam daje firma za selidbe.

Rešenje za uspešne selidbe Beograd – Novi Sad leži u dobrom planu!

Verovali ili ne, selidbe Beograd – Novi Sad mogu biti lake. Jedini uslov za to je dobar plan. Ako isplanirate svaki detalj i sledite ga korak po korak, rizik za pojavu iznenadnih situacija biće sveden na minimum.

Selidbe Beograd - Novi Sad

Kako je za sve potrebno vreme, najbolje je da sa pripremama krenete čim utvrdite datum promene mesta boravka. Stručnjaci preporučuju da je potreban osmonedeljni plan kako biste bili sigurni da će sve proteći u najboljem redu.

Zatim je poželjno da angažujete profesionalce koji  će se postarati za prevoz robe i nameštaja iz vašeg starog doma.

Šest do osam nedelja pre selidbe Beograd – Novi Sad

Odlučili ste se za preseljenje u Novi Sad. Sada je pravi trenutak da posetite svoj novi kraj. Obiđite lokalne prodavnice, saznajte gde je najbliža pijaca, pekara, kao i kafić gde ćete, možda, poželeti da popijete prvu jutarnju kafu. Takođe, potrudite se da upoznate nekog komšiju kako se ne biste na početku osećali usamljeno.

Ukoliko su vaša deca školskog uzrasta, iskoristite ovu posetu da istražite prednosti lokalnih škola. Na osnovu prikupljenih informacija kao i želja vaših mališana, odluka o nastavku školovanja biće znatno lakša.

Iako do selidbe Beograd – Novi Sad ima dva meseca razmislite kako želite da se čitav posao obavi. Odredite budžet za to i napravite spisak pitanja koje biste postavili kompaniji za preseljenje.

Selidbe Beograd - Novi Sad

Na vreme potražite odgovarajuću kompaniju. To znači da je potrebno da proverite preporuke prijatelja, rođaka i kolega, kao i reference koje ste pronašli na internetu. Tek tada možete izabrati onu koja vam najviše odgovara.

Pet do četiri nedelje pre selidbe Beograd – Novi Sad

Mesec dane pre preseljenja počnite da popisujete inventar. Ovo se ne odnosi samo na pokućanstvo, već i na gomilu predmeta u podrumu i garaži.

Ukoliko imate višak stvari koje ne možete poneti u novi dom, potrudite se da angažujete firmu koja vrši i skladištenje stvari.

S obzirom da iznos selidbe Beograd – Novi Sad zavisi i od predmeta koji se utovaruju, razmislite dobro da li su vam baš svi potrebni. Možda neki uređaj ne radi najbolje ili se komad nameštaja ne slaže sa novim enterijerom. Takođe, proverite svu garderobu, jer sigurno postoje komadi koji su stari i odavno ih ne nosite.

Da biste izbegli ponovno gomilanje višak možete da prodate ili poklonite u humanitarne svrhe.

Tri do dve nedelje pre selidbe Beograd – Novi Sad

Sada je vreme za najveći posao – pakovanje stvari!

Ukoliko ste unajmili profesionalce oni imaju iskustva kako pojedine teške ili osetljive predmete, poput antikviteta treba upakovati. Demontaža nameštaja, takođe, je u opisu njihov angažmana.

Ipak, pojedine predmete i sitnice čekaju vas da ih razvrstate i složite u kutije za transport. To znači da ovaj korak obuhvata i nabavku potrebnog materijala za pakovanje.

Postarajte se da je vaš auto u dobrom stanju, odnosno izvršite mini servis.

Obavestite i prijatelje o preseljenju i potrudite se da se vidite sa dragim ljudima. Možete, čak, organizovati oproštajnu žurku.

Dva do tri dana pre selidbe Beograd – Novi Sad

Neposredno pred polazak potrebno je da odmrznete frižider i zamrzivač. Kvarljive namirnice upotrebite odmah, dok ostale možete da spakujete. Pripremite i kutiju prve pomoći za put, kao i kutije koje ćete prve raspakovati nakon useljenja.

Selidbe Beograd - Novi Sad

Kada je sve završeno, možete na miru da sačekate dan selidbe!

Kompanija Ivana Transport 011  čitav posao preseljenja na novu lokaciju obaviće na najbrži način.

[lbmn_postpagination]

Facebook
Google+
https://www.ivanatransport.rs/selidbe-beograd-novi-sad">
Twitter
LinkedIn

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 2

  • Leave a comment