Selidbe Beograd Subotica

Tri razloga zašto je jesen najbolje vreme za selidbe Beograd – Subotica

Tri razloga zašto je jesen najbolje vreme za selidbe Beograd – Subotica

No Comments

Selidbe Beograd – Subotica su obiman posao koji zahteva pažljivu organizaciju.

Subotica je najseverniji grad u Srbiji, po veličini drugi u Vojvodini. Ovaj prelepi grad smešten je u Panonskoj niziji sa veoma povoljnom klimom. Upravo zbog dobrog geografskom položaja i duge tradicije postala je administrativno-upravni, industrijski, trgovački, saobraćajni i kulturni centar. Dok blizina Palićkog jezera Suboticu čini i zanimljivom turističkom destinacijom.

Ukoliko ste zbog poslovnih ili privatnih obaveza rešili da život nastavite na krajnjem severu zemlje, stručnjaci ističu da je ovo pravi trenutak za preseljenje.

Selidbe Beograd – Subotica, jer je septembar mesec novih početaka

Jesen je pred vratima. Septembar za mnoge označava novi početak. Počinje nova školska godina za đake, a radnici se nakon godišnjih odmora vraćaju na posao. Jesen je i period kada se ljudi polako pripremaju za zimu. Pa je i krajnje normalno da se u ovom periodu donose odluke vezane selidbe Beograd – Subotica.

Iako nije reč o drastičnim promenama mesta boravka, kao kada su u pitanju selidbe u inostranstvo, pažljivo planiranje je neophodno. Na taj način uštedećete svoje vreme i čitav posao će proći bez stresa.

Selidbe Beograd Subotica

Treba imati u vidu da selidbe Beograd – Subotica, ne obuhvataju samo transport za koji je potrebno malo više od dva sata, već i niz drugih radnji. To se, pre svega, odnosi na pakovanje za selidbu, demontažu pojedinih predmeta, kao i pravilan utovar i istovar kako ne bi došlo do oštećenja namešataja i dragocenosti.

Temperatura u jesen je idealna za selidbe Beograd – Subotica

Svi jedva čekaju dolazak leta i toplih sunčanih dana. Međutim, kada temperature pređu 30 stepeni Celzijusovih bilo koji fizički posao gotovo je nemoguće uraditi, a da organizam ne trpi zbog izlaganja toploti. Zato se tokom leta treba prepustiti uživanju na plaži, a ranu jesen rezervisati za selidbe Beograd – Subotica.

Dani su i dalje dugi, te ne morate brinuti da li ćete selidbu vršiti po mraku. A u kombinaciji sa prijatnom temperaturom stvaraju se povoljni uslovi za obavljanje posla. Naime, tokom toplih jesenjih dana selidba nameštaja će proteći bez preteranog znojenja ili prehlade.

Selidbe Beograd – Subotica u jesen, jer su manje gužve

Subotica se nalazi na raskrsnici puteva. U neposrednoj blizini je auto-put E-75, a u samom gradu magistralni pravci ka Novom Sadu, Somboru, Kelebiji, Horgošu i Senti.

Zbog neposredne blizine granice sa Mađarskom, na relaciji Beograd – Subotica je tokom letnjih meseci pojačan saobraćaj. Veće gužve mogu da utiču na prevoz robe i transport, a samim tim da uspore i čitav proces preseljenja.

Sa dolaskom jeseni, intenzitet je primetno manji, pa je moguće brže obaviti selidbe Beograd – Subotica.

Takođe, sezona godišnjih odmora je završena, te će prijatelji i rodbina moći da vam pomognu prilikom pakovanja stvari i manjih predmeta. Dok za sve teške i lako lomljive komade obavezno je angažovanje profesionalnog tima.

Selidbe Beograd Subotica

S obzirom da statistički podaci pokazuju da se najveći broj selidbi obavi u avgustu, može se, tada, desiti da morate da unajmite neproverenu agenciju.

Jesen garantuje veću dostupnost stručnjaka. Iako je mnogo lakše da obezbedite tačan datum i pronađete adekvatnu agenciju, nije preporučljivo da odluku donosite u poslednjem trenutku.

Kompanija Ivana Transport 011 ima dugogodišnje iskustvo u poslu. Pozovite nas i rezervišite na vreme svoj termin za selidbu.

 

 

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Leave a comment