Selidbe garsonjera

Selidbe garsonjera

[lbmn_commentscount]

Selidbe garsonjera spadaju u najčešće usluge koje naši klijenti traže. Na prvi pogled garsonjere deluju kao mali prostor pa neki ljudi smatraju da mogu sami da obave preseljenje, iako je mnogo lakše da to prepuste profesionalcima, koji uvek znaju najbolji i najbrži način do ostvarenja vaših želja.

Selidba svakog prostora je drugačija i može se uraditi na više načina, a to se odražava i na cenu. Zato je najbolje da poverenje pokonite pouzdanoj i iskusnoj firmi za transport. Ivana Transport 011 obavlja razne vrste selidbi, koje se uvek prilagođavaju vašim potrebama i budžetu.

Kome su potrebne selidbe garsonjera ?

Selidbe garsonjera najčešće su potrebne mlađim generacijama. Oni se uglavnom se nakon završetka studija i pronalaska posla odlučuju za samostalni život, najčešće u iznajmljenom stanu. Često se radi o međugradskim selidbama, jer veliki gradovi pružaju mnogo više prilika za zaposlenje.

Garsonjere nisu samo za samce, one se pokazuju i kao dobro rešenje za cimere ili parove, a samo iznajmljivanje je tada dosta ekonomično rešenje. Sama cena varira u zavisnosti od više faktora, poput kvadrature, udaljenosti od grada, opremljenosti, tipa grejanja, sprata, itd.

selidbe garsonjera

Iako garsonjere nisu velike, naše iskustvo pokazuje da selidbe garsonjera nije nešto što treba da radite sami, zbog velike količine stvari koje treba transportovati. Nekad se kombi prevoz nameštaja pokazuje kao sasvim zadovoljavajuće rešenje. Međutim, u nekim situacijama to nije dovoljno i potreban je kamionski prevoz. Ovo posebno važi kada su u pitanju selidbe ormara i kabastih stvari.

Ukoliko su u pitanju selidbe specijalnih tereta, nema sumnje da je neophodno da angažujete profesionalce, jer ćete na taj način uštedeti energiju, vreme ali i novac. Naši odgovorni radnici za selidbe uvek su tu da vam pomognu i osiguraju da vaše stvari bezbedno stignu na željenu adresu.

Selidbe su potpuno prilagođene vašim potrebama

Još jedna prednost naše firme za transport jeste potpuno prilagođavanje selidbe vašim potrebama. Vi birate organizaciju cele selidbe, bilo da je reč o montaži i demontaži nameštaja, skladištenju stvari ili odvoženju starih, nepotrebnih predmeta.

selidbe garsonjera

Ukoliko ne znate koji je najbolji način da spakujete stvari, tu smo da vam pomognemo i ponudimo odlično rešenje, a to su kartonske kutije za transport, koje imamo u različitim veličinama. Možete ih naručiti kod nas, a ukoliko se ispostavi da imate višak, možete ih vratiti. Ove kutije su idealne za razne vrste predmeta, pa tako u njih može odložiti i veće i manje stvari, različite težine.

U zavisnosti od vaših planova i obaveza, možete odabrati termin koji vam vam najviše odgovara, a iskustvo pokazuje da je upravo proleće pravo vreme za selidbu. Najbolje je zakazati selidbu na vreme jer se bliži leto, a tada su selidbe najčešće. Zato vam preporučujemo da izbegnete gužvu i isplanirate svoju selidbu onako kako vama odgovara.

Sve u svemu, poverenje uvek treba pokloniti pouzdanoj firmi za tranport koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Profesionalni i ljubazni pristup, brzina i efikasnost su ključne odlike naše firme. Upravo zato je Ivana Transport 011 vaš najbolji izbor za sve vrste selidbi.

[lbmn_postpagination]

Facebook
Google+
https://www.ivanatransport.rs/selidbe-garsonjera">
Twitter
LinkedIn

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Leave a comment