Zašto su selidbe klavira posao za profesionalce?

No Comments

Selidbe klavira su složen posao

Selidbe klavira zahtevaju timski rad profesionalaca. Pre nego što pokušate sami da premestite klavir u drugu sobu ili novu kuću, zapamtite da ne pomerate samo komad nameštaja, već instrument sa ključevima, pedalama, žicama i drugim komponentama čija zamena je veoma skupa ukoliko se polome. Ne samo da je vredan i antički komad, već je reč o instrumentu teškom nekoliko stotina kilograma. Da biste bili sigurni da će selidba klavira proteći u najboljem redu i bez oštećenja, ovaj posao poverite timu profesionalaca iz kompanije Ivana Transport 011.

selidbe klavira

Selidbe klavira zahtevaju posebnu stručnost

Klavir nije samo težak već i veliki instrument sa mnoštvom pokretnih delova koji dodatno otežavaju premeštanje. Ako razmišljate da sami pomerite klavir, rizikujete ne samo njegovo oštećenje, već i svoju sigurnost i zdravlje.

Ukoliko vaš dom nema široka dvokrilna vrata, selidba klavira je dodatno otežana jer ćete morati da koristite prozore. Takođe, zbog nedovoljne stručnosti često nastaju oštećenja na zidovima, podovima, stepenicama i okvirima vrata. Iako ste možda naročito pažljivi sa klavirom, mnogi ljudi zaboravljaju da budu oprezni u svom domu. Ovo bi moglo da vam stvori dodatne troškovi za koje niste planirali da izdvojite novac.

Selidba klavira se obavlja uz pomoć opreme

Premeštanje teških stvari, pa i selidbe klavira ne mogu se odvijati bez pomoćne opreme. Bez adekvatnog alata nećete moći brzo, bezbedno i efikasno klavir da prenesete u kamion za transport ili smestite u odgovarajuću prostoriju.

Profesionalni tim najčešće koristi specijalne ploče, teretna kolica sa točkićama i klizeće trake koje omogućuju lakše manevrisanje iz jedne prostoriju u drugu kao i sa jednog sprata na drugi.

Osim upotrebe opreme, posebnu pažnju treba posvetiti i zaštiti samog klavire pre selidbe. Nogice i pedale se demontiraju, a zatim se klavir omotava puc puc folijom, ćebadima ili specijalnom tkaninom za zaštitu. Tek tako zaštićen, klavir je spreman za prenos.

Selidbe SD Beograd pored stručnjaka za selidbu klavira i drugih teških stvari, poseduju svu potrebnu opremu za obavljanje posle, te vam to daje dodatnu garanciju da će vaš dragoceni instrument biti transportovan na najbolji način i bez oštećenja.

Selidbe klavira se moraju detaljno isplanirati

selidbe klavira beograd

Klavir nije samo intrument velike vrednosti. On za mnoge porodice ima i emotivnu vrednost, te ga svrstavaju u prave antikvitete. Upravo zato, selidba klavira zahteva detaljan plan.

Pre selidbe profesionalni tim vrši procenu vrednosti klavira, zatim merenje njegovih dimnezija i razmatranje puta kojim ga treba preneti kako bi se pronašao najbolji prolaz za transport.

Ukoliko klavir ne možete odmah smestiti u željeni prostor, Ivana Transport 011 Beograd pruža vam uslugu kratkoročnog skladištenja ili na duži period. Stalni video nadzor, kao i prostor koji je čist i suv garantuju bezbednost ove vaše dragocenosti.

This is author biographical info, that can be used to tell more about you, your iterests, background and experience. You can change it on Admin > Users > Your Profile > Biographical Info page."

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment