selidbe klavira

Zašto su selidbe klavira posao za profesionalce?

Zašto su selidbe klavira posao za profesionalce?

1 Comment

Selidbe klavira su složen posao

Selidbe klavira zahtevaju timski rad profesionalaca. Pre nego što pokušate sami da premestite klavir u drugu sobu ili novu kuću, zapamtite da ne pomerate samo komad nameštaja, već instrument sa ključevima, pedalama, žicama i drugim komponentama čija zamena je veoma skupa ukoliko se polome. Ne samo da je vredan i antički komad, već je reč o instrumentu teškom nekoliko stotina kilograma. Da biste bili sigurni da će selidba klavira proteći u najboljem redu i bez oštećenja, ovaj posao poverite timu profesionalaca iz kompanije Ivana Transport 011.

selidbe klavira

Selidbe klavira zahtevaju posebnu stručnost

Klavir nije samo težak već i veliki instrument sa mnoštvom pokretnih delova koji dodatno otežavaju premeštanje. Ako razmišljate da sami pomerite klavir, rizikujete ne samo njegovo oštećenje, već i svoju sigurnost i zdravlje.

Ukoliko vaš dom nema široka dvokrilna vrata, selidba klavira je dodatno otežana jer ćete morati da koristite prozore. Takođe, zbog nedovoljne stručnosti često nastaju oštećenja na zidovima, podovima, stepenicama i okvirima vrata. Iako ste možda naročito pažljivi sa klavirom, mnogi ljudi zaboravljaju da budu oprezni u svom domu. Ovo bi moglo da vam stvori dodatne troškovi za koje niste planirali da izdvojite novac.

Selidba klavira se obavlja uz pomoć opreme

Premeštanje teških stvari, pa i selidbe klavira ne mogu se odvijati bez pomoćne opreme. Bez adekvatnog alata nećete moći brzo, bezbedno i efikasno klavir da prenesete u kamion za transport ili smestite u odgovarajuću prostoriju.

Profesionalni tim najčešće koristi specijalne ploče, teretna kolica sa točkićama i klizeće trake koje omogućuju lakše manevrisanje iz jedne prostoriju u drugu kao i sa jednog sprata na drugi.

Osim upotrebe opreme, posebnu pažnju treba posvetiti i zaštiti samog klavire pre selidbe. Nogice i pedale se demontiraju, a zatim se klavir omotava puc puc folijom, ćebadima ili specijalnom tkaninom za zaštitu. Tek tako zaštićen, klavir je spreman za prenos.

Selidbe SD Beograd pored stručnjaka za selidbu klavira i drugih teških stvari, poseduju svu potrebnu opremu za obavljanje posle, te vam to daje dodatnu garanciju da će vaš dragoceni instrument biti transportovan na najbolji način i bez oštećenja.

Selidbe klavira se moraju detaljno isplanirati

selidbe klavira beograd

Klavir nije samo intrument velike vrednosti. On za mnoge porodice ima i emotivnu vrednost, te ga svrstavaju u prave antikvitete. Upravo zato, selidba klavira zahteva detaljan plan.

Pre selidbe profesionalni tim vrši procenu vrednosti klavira, zatim merenje njegovih dimnezija i razmatranje puta kojim ga treba preneti kako bi se pronašao najbolji prolaz za transport.

Ukoliko klavir ne možete odmah smestiti u željeni prostor, Ivana Transport 011 Beograd pruža vam uslugu kratkoročnog skladištenja ili na duži period. Stalni video nadzor, kao i prostor koji je čist i suv garantuju bezbednost ove vaše dragocenosti.

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

One comment

  • Leave a comment