selidbe kuća 0

Selidbe kuća

Selidbe kuća

No Comments

Selidbe kuća je složeni posao koji zahteva angažovanje profesionalaca.

Iako su ranijih godina mladi parovi radije birali ušuškane stanove u samom centru grada, poslednjih godina i oni se odlučuju za život u kući.

Glavni razlog za to jeste neverovatni komfor. Svaki član porodice imaće svoj kutak uređen po želji i potrebama. Takođe, podrum i garaža omogućuju dodatni prostor za odlaganje starih stvari i dragih uspomena, koje bi se u stanu nepotrebno gomilale.

Ipak, ono što mnogi ljudi ističu kao glavnu prednost života u kući jesu neprocenjivi mir i privatnost. Imate mogućnost da se osamite kad god poželite, da uživate u ispijanju jutarnje kafe daleko od komšijske buke. Ili, možda da se igrate sa psom i decom u sopstvenom dvorištu.

Ukoliko ste i vi rešili da svoj život nastavite u novom, kućnom okruženju, čeka vas neizbežno preseljenje.

Da bi sve proteklo u najboljem redu kompanija Ivana Transport 011 pružava vam dragocene savete za selidbe kuća.

Tri meseca pre selidbe kuća

Konačno ste pronašli dom iz svojih snova. Što znači da polako kreću pripreme za selidbe kuće.

Prvi korak jeste sortiranje i čišćenje stvari. Naime, sada je pravi trenutak da proverite svoje pokućanstvo i donosete odluku šta ćete poneti u novi dom.

Imajte u vidu da transport određuje cenu selidbe kuća. Odnosno, od količine predmeta zavisi da li ćete izabrati kamionski ili kombi prevoz, kao i broj angažovanih radnika. Samim tim, zavisiće i iznos novca koji morate da izdvojite.

Naravno, prilikom raščišćavanja ne trebate biti nemilosrdni. Ali, da li vam, zaista, treba garderoba koju su vaša deca odavno prerasla ili koju vi godinama ne nosite? Dovoljno je da se oslobodite predmeta koje odavno ne koristite ili nameštaja koji se nikako ne uklapa u novi enterijer. Svakako, svaka selidbe kuća podrazumeva i nabavku novih komada kojima ćete oplemeniti životni prostor.

Tri nedelje pre selidbe kuća

Svi znamo da su dobri radnici za selidbe nedeljama unapred rezervisani. Zato, nemojte da čekate poslednji trenutak za izbor kompanije za selidbe.

selidbe kuća 2

Stručnjaci savetuju da što ranije krenite u potragu. Ako je ovo vaša prva selidba, potražite preporuke prijatelja i rođaka. Tek kada ramotrite sve ponude možete izabrati onu koja vama najviše odgovara.

Izdvojite jedan dan da obiđete i novi komšiluk. Na taj način ćete otkriti gde su najbolji marketi, najbliža pijaca, kao i u kom kafiću se sprema najlepša kafa u kraju.

Nedelju dana pre selidbe u Vaš novi dom

Vreme je za pakovanje za selidbu! Selidba teških predmeta, umetničkih dela i drugih vrednih stvari namenjena je profesionalcima. Dok garderobu, važnu dokumentaciju i sitni inventar možete i vi sami upakovati.

Pre nego što se upustite u ovaj posao morate da nabavite kartonske kutije za selidbu, puc-puc i streč folije, pregradne kartone i papir za pakovanje. Preporučuje se da kutije dodatno osigurate kako biste smanjili rizik od oštećenja prilikom utovara i istovara.

selidbe kuća

Obavezno izdvojite najbitnije stvari, koja će vam trebati odmah prilikom useljenja. Rezervna odeća, krpe i sredstva za čišćenje, papirni tanjiri i čaše, toalet papir, mini komplet alata i prve pomoći, samo su neki od neophodnih predmeta za raspakovanje kutija.

Poverite preseljenje u novi dom stručnom timu kompanije Ivana Transport 011. Dugogodišnje iskustvo u svakoj vrsti preseljenja, uključujući i selidbe u inostranstvo, garantuje da će čitav posao biti obavljen brzo i efikasno.

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Leave a comment