Selidbe studenata – Vaš novi početak

Selidbe studenata – Vaš novi početak

3 Comments

Selidbe studenata donose pravo uzbuđenje.

Polazak na fakultet predstavlja prekretnicu u životu svake mlade osobe, a odluka o preseljenju dodatno pojačava tremu zbog napuštanja roditeljskog doma.

Naime, svaki novi početak je težak, svaki je praćen strahom od nepozantog. Kako ću se snaći na fakultetu? Da li ću naći novo društvo? Da li će me komšiluk prihvatiti? Ovo su samo neka od pitanja koja se postavljaju prilikom selidbe studenata.

S obzirom da su ovo, obično, prve selidbe koje se ne odnose na čitavu porodicu, pomoć je i više nego potrebna. Pa, da bi sve proteklo u najboljem redu Ivana Transport 011 vam pruža korisne savete.

Selidbe studenata, najčešće, podrazumevaju promenu grada

Selidbe studenata su, zapravo, međugradske selidbe. Kako su mnogo manjeg kapaciteta nego selidbe kuće mnogi su mišljenja da čitav posao mogu da obave uz pomoć prijatelja.

Međutim, kada započnu pakovanje za selidbu ljudi uvide da to nije lagano, kao što su zamišljali. Pre svega, potrebna je odgovarajuća ambalaža za selidbe. Zatim poznavanje pravilnog rukovanja sa stvarima prilikom pomeranja, kao i utovara i istovara. Za pojedine komade neophodna je demontaža i alat koji olakšava manevrisanje.

Ukoliko selidbu obavljate u sopstvenoj režiji morate obezbediti i transport. I sam utovar prate izvesna pravila. Odnosno, trebate da znate kojim redosledom se ređaju kutije i velike stvari, kako ne bi došlo do oštećenja prilikom prevoza. Nepravilan utovar može da stvori nedostatak prostora. U tom slučaju kombi prevoz nameštaja morao bi da se vrši iz najmanje dva puta, što povećava celokupnu cenu.

Imajući sve ovo u vidu najbolje rešenje za selidbe studenata jeste angažovanje stručnog tima, koji će se pobrinuti za svaki zadatak.

selidbe studenata 1

Selidbe studenata – ključ je u informisanosti

Selidbe studenata su karakteristične, jer obuhvataju gomilu predmeta koje treba smestiti u mnogi manji prostor. Upravo zbog toga je potreban dobro osmišljen plan.

Planiranje polazi od informisanosti. U novi stan ili novu sobu u studentskom domu ne možete da ponesete sa sobom sve što posedujete. Pa, pre nego što počnete sa pakovanjem saznajte koji se sve uređaji, nameštaj i pokućanstvo već nalaze u novom prostoru. Na osnovu toga možete organizovati svoje stvari.

Ukoliko ste rešili da živite sa cimerima, korisno je dogovoriti se šta će ko da ponesete od predmeta za zajedničku upotrebu. Na taj način nećete morati da selite nepotrebne stvari. Samim tim će čitav posao oko selidbe biti obavljen brže i efikasnije.

Stručnjaci čak preporučuju da ponesete prvo samo osnovne stvari koje su neophodne za normalno funkcionisanje u kraćem vremenu. Posle, kada sagledate situaciju, bez nervoze možete preseliti ostatak.

Selidbe studenata su, ujedno, savršena prilika za generalno čišćenje. Ne samo da ćete se osloboditi svih predmeta koje godinama ne koristite, već ćete olakšati proces pakovanja koji sledi.

Selidbe studenata imaju ograničeni budžet

Svaki korak u organizovanju zahteva izvesnu novčanu sumu zato je veoma važno da odredite budžet za selidbu. Jedino ako se pridržavate plana, rizik od nepredvidivih troškova je minimalan pa selidbu nećete završiti u minusu.

Prepustite svoju studentsku selidbu profesionalnom timu Ivana Transport 011 koji će posao obaviti brzo i bezbedno.

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 3

  • Leave a comment