Selidbe -Brzo i povoljno

Selidbe u Beogradu ili Srbiji su naš posao i prioritet nam je da obezbedimo usluge selidbe koje zadovoljavaju bilo kakvu vašu potrebu. Ivana Transport 011 će vam pružiti podršku i savete za efikasno preseljenje od početka do kraja, od demontaže nameštaja, pakovanja, transporta i svega ostalog dok se zadnja kutija ne otpakuje i ne baci.

selidbe

Selidbe i pakovanje stvari

Selidbe koje vam mi pružamo kroz širok spektar usluga mogu se prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama. Ako želite da se sami spakujete, naši zaposleni će vam pomoći da obezbedite sve stvari koje su vam potrebne kako bi osigurali da u toku selidbe vaše stvari ostane neoštećene.

Kompletna usluga prilikom selidbe

Takođe nudimo vam opciju, da vas naš tim za pakovanje spakuje, i na taj način ćete izbeći stresne situacije i oštećenja usled nestručne zaštite pokućstva i nameštaja. Nakon isporuke na adresu, naši profesionalci takođe mogu raspakovati vaše stvari i ukloniti kutije i folije.

selidbe stvari firma

Povoljna cena selidbe

Prilagodićemo selidbe načinu na koji bismo zadovoljili sve vaše zahteve za bezbrižno, uspešno i efikasno preseljenje. Svima su troškovi na prvom mestu ali pored budžeta koji imate za selidbe važno je i da znate kome plaćate i šta dobijate za svoj novac. Povoljna cena selidbe je vaš pokretač na nađete nas, a naš posao je da se fokusiramo da posao obavimo po dogovoru, želeći da vam pružimo izuzetnu korisničku uslugu od početka do kraja.

Samostalna selidba ili angažovati profesionalce

Selidbe bez stresa

Mi smo tu da udovoljimo vašim potrebama tokom selidbe. Kontaktirajte nas danas i saznajte zašto kažu da smo firma za selidbe koja je jedna od najboljih i najpovoljnijih i na koji način možemo učiniti da vam vaša selidba ostane u lepom sećanju. Zajedno sa vama napravićemo plan za selidbu kako bi sve prošlo u najboljem redu i vaše stvari stigle bezbedno na novo odredište.

selidbe beograd srbija

Odaberite vreme za selidbu

Ivana Transport 011 je firma za selidbe koja ima potpuno obučene ljude za demontažu i montažu nameštaja, kao i za stručno pakovanje tako da možete biti sigurni da ćete dobiti najbolju moguću uslugu prilikom selidbe stana ili firme.

radnici selidbe

Profesionalni radnici

Usluge koje vam pružamo, su najbolja vrednost za novac koje možete dobiti čak i od toga da angažujete kombi, i sami uradite sleidbu, jer Ivana Transport 011 ima profesionalno osoblje koje ima puno iskustva u selidbama u Beogradu i Srbiji.

najniža cena selidbe

Najniža cena selidbe

Mi se stvarno trudimo da svakome izađemo u susret i da troškovi selidbe budu što niži. Ako imate mnogo nameštaja, selidba može biti skupa. Mi imamo veliko iskustvo i na taj način uspevamo da smanjimo troškove selidbe.

demontaža stvari selidbe

Demontaža stvari

Jedan od najzahtjevnijih aspekata selidbe stana često je demontaža i ponovna montaža nameštaja! Ako tražite firmu koja će Vam pomoći sa demontažom i montažom nameštaja, naši zaposleni koji vrše selidbe stručni su za ono što Vam je potrebno – da rasklope i ponovo sklope Vaš nameštaj.

kutije za selidbe

Kutije za selidbe

Sa našim uslugama selidbi nećete morati da brinete ni o čemu. Samo nas kontaktirajte i mi ćemo se pobrinuti za sve. Ako se pitate gde da kupiti kartonske kutije, saznaćete da mi imamo čak i kutije potrebne za Vaše preseljenje.

skladištenje stvari selidbe

Skladištenje stvari

Ponekad je neizbežan jaz između dana preseljenja iz jednog stana u drugi. Ako dođe do te situacije, biće Vam potrebna opcija za skladištenje Vaših stvari, i to ne samo u bilo kakvom magacinu, već u obezbeđenom i suvom prostoru koji je pod video nadzorom.

Selidbe i pakovanje stvari

Selidbe koje vam mi pružamo kroz širok spektar usluga mogu se prilagoditi vašim jedinstvenim potrebama. Ako želite da se sami spakujete, naši zaposleni će vam pomoći da obezbedite sve stvari koje su vam potrebne kako bi osigurali da u toku selidbe vaše stvari ostane neoštećene.