SELIDBE

Selidbe u Beogradu ili Srbiji su naš posao i prioritet nam je da obezbedimo usluge selidbe koje zadovoljavaju bilo kakvu Vašu potrebu. Ivana Transport 011 će Vam pružiti podršku i savete za efikasno preseljenje od početka do kraja, od demontaže nameštaja, pakovanja, transporta i svega ostalog dok se zadnja kutija ne otpakuje i ne baci.

Selidbe i pakovanje stvari

Selidbe koje Vam mi pružamo kroz širok spektar usluga mogu se prilagoditi Vašim jedinstvenim potrebama. Ako želite da se sami spakujete, naši zaposleni će Vam pomoći da obezbedite sve stvari koje su Vam potrebne kako bi osigurali da u toku transporta Vaše stvari ostane neoštećene.

Kompletna usluga

Takođe nudimo Vam opciju, da Vas naš tim za pakovanje spakuje, i na taj način ćete izbeći stresne situacije i oštećenja usled nestručne zaštite pokućstva i nameštaja. Nakon isporuke na adresu, naši profesionalci takođe mogu raspakovati Vaše stvari i ukloniti kutije i folije.

Povoljna cena selidbe

Prilagodićemo selidbe načinu na koji bismo zadovoljili sve Vaše zahteve za bezbrižno, uspešno i efikasno preseljenje. Svima su troškovi na prvom mestu ali pored budžeta koji imate za selidbe važno je i da znate kome plaćate i šta dobijate za svoj novac. Povoljna cena selidbe je Vaš pokretač na nađete nas, a naš posao je da se fokusiramo da posao obavimo po dogovoru, želeći da Vam pružimo izuzetnu korisničku uslugu od početka do kraja.

Selidbe bez stresa

Mi smo tu da udovoljimo Vašim potrebama tokom selidbe. Kontaktirajte nas danas i saznajte zašto kažu da smo firma za selide koja je jedna od najboljih i najpovoljnijih i na koji način možemo učiniti da Vam Vaša selidba ostane u lepom sećanju.

Firma za selidbe u Beogradu i Srbiji

Usluge koje Vam pružamo su tako dizajnirane da budu Vaše savršeno rešenje kada je u pitanju preseljenje, bez obzira na veličinu, vreme i rastojanje. Uz Ivana Transport 011 dobijate više, brže i bolje kada je selidba u pitanju:

Odaberite vreme

Ono što čini Ivana Transport 011 kao sjajan izbor za selidbe stana jeste da ste uvek u potpunoj kontroli nad celim procesom preseljenja. Možete odabrati tačno vreme i datum koji najbolje odgovaraju Vašem rasporedu, i tada mi dolazimo na adresu kuće ili stana i započinjemo preseljenje stvari.

Profesionalno osoblje

Fantastične usluge koje Vam pružamo, su najbolja vrednost za Vaš novac koju možete dobiti čak i od toga da angažujete kombi, i sami uradite slidbu, jer pored profesionalnog osoblja koje imamo posedujemo i ogromno iskustvo kod selidbi u Beogradu. Ivana Transport 011 ima pouzdano, obučeno osoblje koje ima puno iskustva u selidbama u Beogradu i Srbiji.

Najniža cena selidbe

Mi se stvarno trudimo da svakome izađemo u susret i da troškovi preseljenja budu što je moguće jeftiniji. Troškovi selidbe naročito ako imate mnogo nameštaja i teških stvari, mogu bite skupe, posebno u Beogradu. Ivana Transport 011 ima veliko iskustvo uz pomoć kojeg u posao unosimo odlučnost i efikasnost i na taj način uspevamo da smanjimo troškove.

Demontaža stvari

Jedan od najzahtjevnijih aspekata selidbe stana često je demontaža i ponovna montaža nameštaja! Ako tražite firmu koja će Vam pomoći sa demontažom i montažom nameštaja, naši zaposleni koji vrše selidbe stručni su za ono što Vam je potrebno - da rasklope i ponovo sklope Vaš nameštaj.

Kutije za selidbe

Sa našim uslugama selidbi nećete morati da brinete ni o čemu. Samo nas kontaktirajte i mi ćemo se pobrinuti za sve. Ako se pitate gde da kupiti kartonske kutije, saznaćete da mi imamo čak i kutije potrebne za Vaše preseljenje.

Skladištenje stvari

Ponekad je neizbežan jaz između dana preseljenja iz jednog stana u drugi. Ako dođe do te situacije, biće Vam potrebna opcija za skladištenje Vaših stvari, i to ne samo u bilo kakvom magacinu, već u obezbeđenom i suvom prostoru koji je pod video nadzorom.

Pozovite nas danas i mi ćemo uraditi kompletan proces preseljenja, od donošenja materijala i kutija za pakovanje, demontaže nameštaja i zaštite stvari folijama i kutijama, odnošenje i prevoženje stvari, raspakivanje i montaža u Vašem novom prostoru.

Ukoliko Vam vaše obaveze ne dozvoljavaju da selidbu izvršite tokom dana, zašto ne rezervišete usluge selidbi tokom noći. Sa Ivana Transport 011, možete odabrati različite pogodne trenutke preseljenja. Mi znamo da je nekada jednostavno nemoguće uraditi selidbu tokom dana!

Zanima Vas selidba u Beogradu ili Srbiji?

Pošaljite nam zahtev i javićemo Vam se uskoro sa cenom!

Možete biti sigurni da ćemo Vam pružiti preciznu cenu bez skrivenih troškova usluga koje su prilagođene tako da odgovaraju vašim jedinstvenim potrebama i budžetu.