skladistenje stvari Beograd

Skladistenje stvari Beograd

Skladistenje stvari Beograd

2 Comments

Skladistenje stvari Beograd  može biti odlično rešenje ukoliko se selite, a vaš novi dom nije potpuno spreman.

Selidbe su stresno vreme za svaku porodicu. U nekim slučajevima, praktičan način za ublažavanje stresa je skladištenje stvari. Za minimalnu investiciju, imate pristup bezbednom mestu za držanje svih svojih stvari, kako biste mogli voditi računa o selidbi.  Ponekad se datumi iseljenja i useljenja ne poklapaju, pa skladištenje stvari Beograd izgleda kao odlišno rešenje!

Ivana transport 011 će vam u ovom blogu dati nekoliko saveta ukoliko vam je skladištenje stvari neophodna stavka tokom seldibe.

Skladistenje stvari Beograd – neophodan prostor

Pre nego što se upustite u ovo, neophodno je da otkrijete koliki prostor vam je potreban. Ivana Trasnsport 011 u svom opsegu poslovanja, nudi i skladišta, dovoljno velika za sve vaše stvari.  Tokom selidbe mogu vam biti neophodne i kutije za selidbu, montaža i demontaža nameštaja. Mogli bismo reći da ste na pravom mestu, jer naš tim profesionalaca je odlišno obučen za sve ove poslove.

Skladištenje stvari Beograd – klimatizovan prostor

Ako planirate da skladištite umetnička dela, elektroniku, fotografije ili bilo šta drugo, što može biti sentimentalno, možda biste želeli da razmislite o skladištu koje je klimatizovano.

Promene temperature i vlažnost mogu varirati pa plesni mogu oštetiti nameštaj i vaše stvari.

 

Skladištenje stvari Beograd – počnite na vreme

Jedan od najboljih saveta za selidbu jeste da počnete na vreme!

Skladistenje stvari Beograd

Planiranje unapred je imperativ svakog dobrog posla. To vam omogućava da započnete pakovanje odmah, umesto da čekate do poslednjeg trenutka. Bez obzira da li treba da otkažete svoj dom, želite da se što brže proda, ili vam treba da spakujete svoje stvari kako biste ga mogli temeljito očistiti, skladištenje stvari Beograd će vam pomoći da vaš novi dom bude sređen kako treba i to bez dodatnog bez stresa i nervoze.

Tim Ivana transport 011 svakodnevno se suočava sa ovakvim poslovima.

Opustite se i svu brigu oko selidbe prepustite nama. Čuvaćemo vaše stvari u našim prostranim, obezbeđenim skladišnim prostorima kao deo procesa selidbe i to  sve dok vaš novi dom ne bude spreman.  Za dugoročna skladištenja, raspitajte se o opcijama i cenama preko kontakt strane na našem sajtu www.ivanatransport.rs

Ukoliko se odlučite za skladištenje stvari, naše osoblje će ih dodatno zaštiti i čuvati ih u potpuno zatvorenom skladištu u kojem nema vlage niti temperaturnih skokova.

Ne oklevajte i kontaktirajte nas za sve dodatne informacije!

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 2

  • Leave a comment