Transport vrednih stvari

Transport vrednih stvari

Transport vrednih stvari

5 Comments

Transport vrednih stvari je posao koji bi ste svakako trebali da poverite profesionalcu.

Knjige sami možete spakovati u kutije, garderobu takodje. Ali je pitanje šta uraditi sa dragocenom slikom, klavirom ili skupocenim servisom za ručavanje?

Transport vrednih stvari

Kako ne bi došlo do njihovom oštećenja, najbolje je da taj posao prepustite profesionalcima iz Ivana Transport 011.

U ovom blogu ćemo vam navesti neke savete kojih bi ste trebali da se pridržavate kada je transport vrednih stvari u pitanju.

Napravite spisak svih stvari za selidbu

Dokumentovanje vaših dragocenosti može biti dugotrajan posao koji iziskuje vreme. Najbolji način da se osigurate, da će vaše vredne stvari ostati neoštećene, jeste fotografisanje.

Transport vrednih stvari

Fotografisanjem ćete se osigurati, da će svaka vaša pokretnost biti zaštićena ukoliko, tokom transporta nešto krene naopako.

Transport vrednih stvari i obavezno osiguranje

Za svaku stvar koja ide u kamion za transport, proverite da li je pokriveno njeno osiguranje.

Osiguranje je dobar način da zaštitite i sebe i svoje vrednosti ukoliko dođe do oštećenja, lomljenja  i bilo kakve štete.

Za kabaste stvari je obavezno angažovati profesionalce!

Transport vrednih stvari

Za lustere, nameštaj, klavire i ostale stvari kada je selidba antikviteta u pitanju, potrebne su posebne usluge ljudi koji imaju višegodišnje iskustvo.

Profesionalci iz Ivana Transport 011 poseduju posebna kolica i drvene sanduke kako bi vaše antikvitetne stvari bile što bolje zaštićene.

Svaka vaša dragocenost će biti obložena specijalnim pucketavim folijama, a ukoliko je potrebna montaža i demontaža nameštaja, tim profesionalaca je tu da posao uradi bez ikakvog oštećenja, profesionalno i brzo.

Male stvari idu sa vama!

Transport vrednih stvari podrazumeva preseljenje kabastih delova nameštaja i predmeta koje ne možete poneti sa sobom.

Lične stvari, nakit i važna dokumenta, posebno kada su internacionalne selidbe u pitanju, potrebno je da nosite sa sobom.

Ovo pravilo praktikuju sve ozbiljnije kompanije, i to je najbolje i zbog naše i vaše sigurnosti.

Transport vrednih stvari podrazumeva pakovanje u specijalne kutije

Transport vrednih stvari

Kada je transport vrednih stvari u pitanju, nemojte štedeti!

Uložite u dobru kompaniju i kvalitetne kutije i sve vaše stvari biće transportovane bezbedno do željene lokacije.

Selidba nemeštaja i slika

Nameštaj je potrebno demontirati ukoliko je glomazan a slike posebno zaštititi, da ne bi došlo do oštećenja boje i lomljenja prednjeg dela koji je od stakla.

Ivana Transport 011 je tu da izađe u susret svakoj vašoj želji i vaše dragocenosti brzo i bezbedno transportuje do željenog mesta.

Pozovite nas ili posetite naš sajt www.ivanatransport.rs , jer tu smo za vas!

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 5

  • […] Profesionalci smatraju da je ovo velika greška. Razlozi za to su brojni. Prvo, više stvari ne samo da zahtevaju više vremena, već povećavaju troškove selidbe. Takođe, pojaviće se i montaža i demontaža nameštaja, kao dodatni posao. I na kraju, većina novih uređaja je skupa, pa će, možda, biti potreban poseban transport vrednih stvari. […]

  • Leave a comment