Transport

Transport stvari – Šta sve utiče na cenu preseljenja?

Transport stvari – Šta sve utiče na cenu preseljenja?

4 Comments

Transport stvari tokom preseljenja je širok pojam. On može podrazumevati preseljnje kako sitnih stvari iz vašeg pokućstva, tako i onih glomaznih poput nameštaja, klavira ili pak antikviteta.

Prevoz robe i transport do željene lokacije nikada nije lak posao. Potrebna je velika organizacija ali i budžet koji će pokriti troškove kompanije koju ste angažovali.

Na novac koji ste spremni da odvojite u te svrhe, utiču mnoge stvari. Ivana Transport 011 će vas upoznati sa nekima od njih.

Kakav transport vam je potreban?

Selidba nikada nije laka. Međutim ako znate šta želite, ovo iskustvo vam može biti čak i zabavno! Najbolja stvar je što jednim klikom ili pozivom možete pozvati profesionalce, koji će vam značajno olakšati posao. Ono na šta vi najviše treba da utičete jeste vreme i novac koji ste spremni da odvojite.

Transport

Postoje tri opcije: Najskuplja, jeftinija i najjeftinija opcija.

Najskuplja opcija je kada profesionalcima za selidbe prepustite ceo posao. Oni će vam čak pakovati i raspakivati stvari, montirati nameštaj…ali u tom slučaju budite spremni da odvojite malo veću sumu novca, jer će se oni potruditi da vam obezbede svu potrebnu pomoć, čak i kad su međunarodne selidbe u pitanju.

Jeftinija opcija je kada ste spremni da neke stvari uradite sami. To će vas definitivno manje koštati! Sitnice poput pakovanja i raspakivanja ćete morati da uradite sami, doć će profesionalci izvršiti teži deo posla kao što je selidba nameštaja i transport teških stvari.

Najjeftinija opcija je kada idete još korak dalje u uštedi budžeta. Sav posao ćete tada morati da uradite sam,i dok će profesionalci iz firme koju ste angažovali samo kamionom prevesti stvari do željene lokacije.

Cena zavisi i od količine stvari koje posedujete

Drugi deo slagalice kada je transport u pitanju jeste količina stvari koju želite da preselite iz starog u novi dom.

Ukoliko vaš stari dom poseduje više prostorija i vi želite da preselite sav nameštaj, sasvim je logično da će u tom slučaju budžet morati da bude veći.

Potreban je veći kamion za transport, kao i veći broj angažovanih radnika koji će sve vaše stvari utovariti, istovariti i rasporediti onako kako vi želite.

Cena zavisi i od lokacije

Bitan faktor koji utiča na cenu preseljenja je i lokacija do koje želite da se transport stvari izvrši.

Transport

Ukoliko se radi o preseljenju u istom gradu, verovatno će cena zavisiti od broja sati provedenih na terenu ili količine pokretnosti koje želite da selite.

Internacionalne selidbe podrazumevaju mnogo ozbiljniji posao za koji morati biti spremni da odvojite veći budžet.

Pravilo je da su cene nešto više u većim gradovima, jer podrazumevaju višespratnice u koje je mnogo teže uneti i preseliti nameštaj i ostalo pokućstvo.

U koje doba godine ste odlučili da se preselite?

Često se dešava da na pregovore o ceni kada je transport stvari u pitanju, u velikoj meri utiče doba godine. Od maja do septembra meseca su cene nešto više! Statistike su pokazale da se većina ljudi seli u tom periodu. Osim toga, vikendi su po pravilu skuplji, kao i praznici i počeci i kraj svakog meseca.

Dakle, cena preseljenja zavisi od mnogih faktora . Selidbe Novi Beograd Ivana Transport 011 su vam ponudile korisne smernice uz pomoć kojih ćete uspeti da uštedite u vašem budžetu i sa sto manje stresa se preselite u svoj novi prostor.

 

 

 

 

 

 

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 4

  • Leave a comment