Skladištenje stvari u Beogradu

Skladištenje stvari u Beogradu Vam Ivana Transport 011 nudi kao mogućnosti da dođete do sigurne i pristupačne opcije za skladištenje Vaših stvari i robe u datom momentu. Ako planirate selidbu, a Vaš novi stan nije još useljiv, ili Vam je potreban dodatni prostor za skladištenje dok prodate svoj prethodni dom, Ivana Transport 011 može Vam pomoći. Naša specijalizovana skladišta pružaju Vam idelano ređenje za momente kada ste suočeni sa raskorakom u vremenu izlaska i ulaska u novi stan.

skladištenje-stvari

Vaše stvari su kod nas bezbedne

Čuvaćemo Vaše stvari u našim prostranim, obezbeđenim skladišnim prostorima kao deo procesa selidbe, i čuvati ih dok Vaš novi dom ne bude spreman, a zatim ih preseliti u Vaš novi prostor kada budete spremni za to.

Skladištenje stvari po svetkim standardima

Za dugoročna rešenja skladištenja, raspitajte se o opcijama i cenama preko naše kontakt strane. Ukoliko se odlučite za skladištenje stvari, naše osoblje će ih dodatno zaštiti i čuvati ih u potpuno zatvorenom skladištu u kojem nema vlage niti temperaturnih skokova.

skladistenje-stvari

Možda imate potrebu da uskladištite stvari na nekoliko dana, nedelja ili meseci. Možda ćete morati da neke stvari ostavite u skladištu čak i godinu dana ili duže. Bez obzira na vremenski okvir, Ivana Transport 011 Vam pruža uslugu skladištenja koje odgovaraju Vašim planovima. Mogućnosti skladištenja i opcije usluga variraju od korisnika do korisnika tako da za preciznu cenu nam pošaljite zahtev za skladištenje.

skaldistenje-stvari

Neke od stvari koje možete skladištiti kod nas su:

  • Nameštaj
  • Tehnički uređaji
  • Tepisi
  • Pokućstvo
  • Baštenske garniture,
  • Vozila, motocikli…

Vaše stvari su uskladištene u obezbeđenom klimatizovanom ili zagrejanom prosotoru koje ima čuvara 24/7 !

Skladištenje stvari u Beogradu

Uz Ivana Transport 011 i našu uslugu možete mirno dočekati usljenje u svoj novi stan uz sigurnost naših magacina koji Vam pružaju sve pogodnosti skladištenja.