selidbe nameštaja

Selidba nameštaja i teških predmeta

Selidba nameštaja i teških predmeta

[lbmn_commentscount]

Selidba nameštaja i teških predmeta za Vas moze predstavljati pravu noćnu moru za vas i vaše ukućane. Stoga, posao prepustite profesionalcima, jer sve što vam treba je – dva muškarca i kamion.

Mnoge od vas muči selidba nameštaja, jer želite svoju imovinu da sačuvate i održite u odličnom stanju.  Nekada selidba nameštaja može biti pakleni posao, ukoliko su u vašem starom ili novom domu, vrata uska ili plafoni niski, a stepenište strmo.

selidba nameštaja

U ovom blogu ćemo vam otkriti kako selidba nameštaja uz  zaposlene iz Ivana Transport-a za vas nije nikakvo opterećenje.

Dobar plan – pola posla završeno

Zašto je bitno da selidba namestaja bude prepuštena timu kojem je to svakodnevnica ? Baš zato što im je svakodnevnica – uhodani su, dobro znaju svoj posao, i uvek unapred znaju šta je potrebno uraditi kako bi selidba nameštaja bila lagan posao.  Ivana Transport ima obučen i uhodan tim ljudi koji je opremljen adekvatnom opremom za zaštitu vašeg nameštaja.

Selidba nameštaja – televizori, velika ogledala, kreveti, klaviri

selidba teskih stvari

Selidba nameštaja, od onog osetljivog do onog gabaritnog, zahteva posebnu pažnju prilikom transporta. Ukoliko posedujete klavir, njegov transport može biti veoma delikatan, kako zbog specifičnog oblika i veličine, tako i zbog vrednosti . Velika ogledala su veoma krhka, pa ih je prilikom transporta neophodno zaštititi. Specijalno obložene kutije su pravo rešenje za to. Kuhinjski aparati su još jedna posebna vrsta nameštaja koja se mora pažljivo transportovati.  Kreveti i ormari često moraju biti razmontirani kako bi bili iznešeni iz vašeg doma, a naš tim koji je zadužen za selidbe nameštaja taj posao radi profesionalno.

Selidba nameštaja i pakovanje

Ukoliko se odlučite da selidba nameštaja bude prepuštena profesionalcima , to podrazumeva da će i pakovanje biti njihov posao, ukoliko se odlučite i za tu vrstu selidbe, koja naravno podrazumeva i veću cenu od klasišne selidbe. Ako ste prezaposleni, onda je ovaj tip selidbe pravo rešenje za vas, a naš tim će odraditi pravi posao.

Cena ne utiče na kvalitet selidbe

Prilikom odabira agencije koja će izvršiti selidbu, savetujemo vam da obavite mini istraživanje. Vrlo često, visoka cena selidbe ne garantuje i kvalitetnu uslugu. Zato telefon u ruke, pozovite nekoliko agencija za selidbu koje će izvršiti besplatnu procenu selidbe, konsultujte se sa prijateljima, i naravno, raspitajte se o agencijama. Dobar glas daleko se čuje, a onaj loš još dalje, tako da nemojte misliti da je mini istraživanje gubljenje vremena, jer je pre svega reč o vašoj imovini koju morate poveriti nekom za transportovanje.

Selidba nameštaja je mukotrpan i stresan posao, zato je prepustite profesionalcima. Za sve informacije koje su vam potrebne kako bi ovaj posao učinili što lakšim, ne oklevajte da nas pozovete, a naši zaposleni će vam dati najbolje moguće savete.

[lbmn_postpagination]

Facebook
Google+
https://www.ivanatransport.rs/selidba-namestaja">
Twitter
LinkedIn

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Leave a comment