kutije-za-selidbe

Selidbe Beograd – Niš – kako pripremiti decu za promenu sredine

Selidbe Beograd – Niš – kako pripremiti decu za promenu sredine

2 Comments

Selidbe Beograd – Niš su zahtevan posao.

Svako preseljene je teško, a posebno ako je reč o promeni mesta boravka. Promena sredine u kojoj ste jedno vreme živeli i prelazak u nepoznato u početku nije baš bezazlena situacija. To može da bude problem za celu porodicu – počevši od dece, preko starijih članova pa čak do kućnih ljubimaca.

Kompanija Ivana Transport 011 daje vam savete kako da vaše najmilije pripremite kada za selidbe Beograd – Niš dođe vreme.

Strpljenje je ključno za selidbe Beograd – Niš

S obzirom da je reč o preseljenju u novi grad, potreban je detaljni plan da bi čitav proces protekao u najboljem redu. Montaža i demontaža nameštaja je samo jedan deo koji selidbe na Novom Beogradu obuhvataju. Tu je i izbor odgovarajuće kompanije za selidbe, transport, čišćenje nakon što ste sve stvari raspakovali. A, pre svega, tu su vaši mališani koji, možda, neće odmah razumeti svrhu promene životnog prostora.

Selidbe Beograd - Niš

Zato, naoružajte se strpljenjem i, pre preseljenja, razgovarajte sa svojom decom.

Objasnite im da je preseljenje satavni deo života i da može biti pozitivno iskustvo. Potrudite se da im odgovorite na sva pitanja i, što je najbitnije, pokušajte da shvatite njihova osećanja jer ćete tako moći da otklonite strah od nepoznatog kod njih.

Uključite sve članove porodice u pripremu selidbe

Da se deca ne bi osećala izolovano uključite ih u svoje planove. Pakovanje može biti zabavno ako uključite mališane. Pustite ih da sami donesu odluke šta će spakovati od svojih stvari a šta pokloniti prijateljima za uspomenu.

Selidbe Beograd - Niš

Idealno vreme za selidbe Beograd – Niš jeste letnji raspust. Tada su deca tokom celog dana kod kuće, pa možete na miru da se posvetite zajedničkim pripremama. Ujedno, dete novu školsku godinu počinje u novoj školi, tako da ima tokom leta dovoljno vremena da upozna nove prijatelje. Takođe, imaćete vremena nakon preseljenja da dobijete sve potrebne informacije o školi i savete za nastavni program.

Uredite prvo prostor za decu nakon selidbe Beograd – Niš

Deci je potreban prostor. Zato, nakon selidbe i istovara stvari, sredite prvo dečiju sobu. Ne samo da planiranje na ovaj način daje vašoj deci udoban krevet za spavanje, već im pomaže da lakše prebrode proces tranzicije.

Priredite im žurku pre selidbe

Kako bi vaši mališani ostali u kontaku sa svojim starim drugovima i drugaricama, postarajte se da se često čuju i razmenjuju nova iskustva.

Selidbe Beograd - Niš

Organizujte zabavu za odlazak. Napravite foto album sa njihovim zajedničkim fotografijama. Ovo će biti savršena uspomena vašem detetu, a ujedno će mu skrenuti pažnju sa same selidbe.

Ivana Transport 011 ima dugogodišnje iskustvo za selidbe Beograd – Niš. Sa nama nećete morati da brinete za transport vrednih stvari!

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 2

  • Leave a comment