Selidbe na Novom Beogradu

Selidbe na Novom Beogradu – Saveti za preseljenje

Selidbe na Novom Beogradu – Saveti za preseljenje

3 Comments

Selidbe na Novom Beogradu će vam u ovom blogu navesti neke od važnih stvari kojih treba da se pridržavate kada odlučite da se selite.

Preseljenje podrazumeva novi početak i novu stranicu u vašem  životu. Međutim ono može biti i veoma stresno, zato je potrebno unapred napraviti plan i pridržavati ga se.

Pakovanje pak, uvek predstavlja najveću stavku. Da bi ste bili sigurni da ništa nećete zaboraviti, neophodno je napraviti listu vaše imovine. Zatim je potrebno da obezbedite neophodnu ambalažu i da se pridržavate pravila koja ćemo vam navesti u ovom blogu.

Sellidbe na Novom Belogradu – otarasite se viška

Skladištenje stvari i nameštaja je normalna stvar, i svako domaćinstvo poseduje barem po jedan prostor, gde drži stvari koje nisu svakodnevno u upotrebi.

Sve pokretnosti u garažama i podrumima, koje ste nekada ili nikada koristili, neophodno je rasporediti. Realno, stvari koje niste koristili nekoliko godina, verovatno više nikada i nećete i zato je potrebno da ih poklonite onome kome su potrebne.

Selidbe na Novom Beogradu

Najbolji način da započnete život u novom prostoru jeste da se oslobodite svakog višaka!

Selidbe Novi Beograd Ivana Transport savetuje da stare stvari sortirate u tri grupe :

Stvari koje ćete baciti – To su sve one stvari koje su stare, istrošene i polomljene. Selidbe lomljivih stvari, koje su već pohabane mogu da doprinesu još većem oštećenju, koje neće ni malo lepo delovati u vašem novom domu.

Stvari koje ćete prodati, donirati ili pokloniti – Dekoracije, stari nameštaj, alati, oprema za lov, zanatska oprema i ostale stvari koje nećete moći da koristite u svom novom okruženju, najbolje je da prodate ili poklonite.

Stvari koje nosite sa sobom – Sve one stvari bez kojih ne možete, koje imaju sentimentalnu vrednost ili će biti upotrebljive u novom domu, neophodno je adekvatno spakovati i spremiti za preseljenje.

Selidbe na Novom Beogradu savetuju – Zaboravite nebitne stavke!

Selidbe na Novom Beogradu Ivana Transport savetuje da stvari bez kojih možete nekoliko dana ili nedelja ne selite odmah.

Selidbe na Novom Beogradu

Selidba antikviteta i umetničkih dela nije neophodna da se izvrši prvog dana. Sve su to stvari bez kojih možete funkcionisati neko vreme. Imajte u vidu da antikviteti i dragocenosti moraju biti spakovane na poseban način i sa posebnom pažnjom jer su delikatni i krhki.

Posteljina, peškiri, knjige, posuđe …  jesu predmeti bez kojih ćete moći narednih nekoliko dana ili nedelja, zato ih nemojte nositi sa sobom. Sačekajte! Pakujte stvari polako i osigurajte se da ste u novi dom poneli sve što vam je neophodno.

Koje sobe prvo pakovati?

Selidbe na Novom Beogradu Ivana Transport savetuje da je najbolje prvo spakovati stvari iz dnevne sobe. Zatim kuhinju, dečiju sobu, spavaću i kupatilo na poslednjem mestu.

Odvojte odeću, kuhinske predmete i elektroniku koja će vam trebati do poslednje nedelje pred preseljenje.

Proverite da li imate dovoljno garderobe za tih nekoliko dana. Postarajte se da obezbedite plastični pribor za jelo i neka vaša deca odaberu omiljene igračke. Sve ostalo spakujte i pažljivo rasporedite.

Pored toga, poželjno je da obezbedite nekoliko dodatnih torbi i kutija koje će vam poslužiti za pakovanje stvari u poslednjem momentu.

Selidbe na Novom Beogradu

Selidbe Ivana Transport 011, sa svojim timom profesionalaca, su uvek tu da vam olakšaju prešeljenje u novi životni prostor!

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 3

  • Leave a comment