Selidbe velikih kompanija

Selidbe velikih kompanija

Selidbe velikih kompanija

No Comments

Selidbe velikih kompanija su mnogo više od premeštanja stvari sa jedne lokacije na drugu.

Svako preseljenje je složeni posao. Međutim, selidbe velikih kompanija zbog svog obima mogu da izazovu stres ne samo vlasnicima već i svim zaposlenima.

Stalna težnja za napredovanjem i daljim razvojem kompanije dovodi do brojnih promena. One se ne odnose samo na sistem poslovanja, kadrovsku strukturu, već i na samo mesto u kome se firma nalazi. Zato se, u određenom trenutku, javlja potreba da se ona “prebaci” na drugu, atraktivniju lokaciju koja odgovara potrebama kompanije.

Možda, podstaknuti uspehom i razvojem kompanije, mislite da vi i vaši zaposleni možete sami da obavite ovaj posao. Ipak, to nije dobra ideja.

Selidbe velikih kompanija

Selidbe na Novom Beogradu – Ivana Transport 011 Vam otkrivaju razloge zašto su selidbe velikih kompanija posao za profesionalce.

Pažljivo kreirajte budžet za selidbe velikih kompanija

Ključ uspeha za selidbe velikih kompanija leži u pravilno postavljenom budžetu.

Jednom, kada rešite da svoje poslovanja preselite i kada, konačno, pronađete adekvatni prostor, vreme je da utvrdite sve troškove. Budžet predviđen za selidbe velikih kompanija ne obuhvata samo iznos najma, već je tu i angažovanje odgovarajuće kompanije za preseljenje, zatim transport, kao i mogući troškovi izazvani nepredviđenim situacijama.

Takođe, treba sagledati i nadogradnju tehnologije i reorganizaciju odeljenja. Jer, selidbe velikih kompanija su odlična prilika da se iskoristi sav potencijal novog prostora. Svaka kasnija promena stvara dodatne, nepotrebne troškove.

Kako pravilno obaviti selidbe velikih kompanija?

Većina ljudi misli da su selidbe velikih kompanija jednostavne – spakujete stvari, utovarite i krećete.

Imajte u vidu da one podrazumevaju i transport vrednih stvari. To znači da ako ne znate kako pravilno da spakujete elektroniku iz kancelarije ili nemate opremu za to možete je, na kraju, oštetiti. Profesionalni timovi imaju specijalne kutije za osetljive predmete, pa čak i za ravne ekrane, tako da će sve stvari biti sigurne.

Velike kompanije, često, imaju tešku kancelarijsku opremu pa je potrebna njena demontaža. Ovo je jedan od glavnih razloga za angažovanje stručnjaka. Jer, montaža i demontaža nameštaja u kompaniji će vas koštati ne samo novca već i vremena ukoliko rešite da samo obaviti ovaj posao.

Selidbe velikih kompanija

Takođe, selidba poslovnog prostora zahteva viši stepen organizovanosti i efikasnosti. U protivnom može da ometa svakodnevno poslovanje firme.

Zato je veoma bitno da preseljenje svoje kompanije poverite profesionalnoj agenciji koja ima iskustva, kao i svu potrebnu opremu. Njen stručni tim precizno kreira plan koji će se prilagoditi vašim potrebama i načinu poslovanja. Na taj način gubici u poslovanju biće svedeni na minimum, te ćete se vi i vaši zaposleni osećati rasterećenije.

Motivišite zaposlene za selidbu

Ponekad, selidbe velikih kompanija mogu biti težak potez za zaposlene. One znače promenu u načinu putovanja do posla, a samim tim i promene u dnevnoj rutini. Sigurno će nekim od radnika nova lokacija biti udaljenija, odnosno trebaće im više vremena da stignu na posao.

Preseljenje može značiti i promenu u radnom okruženju. Biće potrebno vreme za prilagođavanje na drugačije opremljene kancelarije i nove kolege.

Da bi vaši zaposleni bili zadovoljni nastalom promenom, potrudite se da ih motivišete. Naime, nove informacije saopštite svakom u kolektivu. Ukoliko brz tempo poslovanja ne dozvoljava da nedeljno održavate sastanke na ovu temu, poželjno je da sve promene i planove selidbe postavljate na oglasnu tablu kako bi zaposleni mogli da vide kako stvari napreduju i šta se od njih očekuje.

Selidbe velikih kompanija

Osim zaposelnih, veoma je važno da svoje klijente na vreme obavestite o promeni adrese. To možete učiniti mailom. U međuvremenu, novu lokaciju postavite i na svoju web stranicu i odštampajte vizit karte sa izmenjenim podacima.

Da bi selidbe velikih kompanija protekle u najboljem redu angažujte selidbe Beograd – Ivana Transport 011.

 

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Leave a comment