Međugradske selidbe

Međugradske selidbe

Međugradske selidbe

[lbmn_commentscount]

Međugradske selidbe predstavljaju veliku promenu u životu. To nisu samo selidbe Beograd – Niš ili Beograd – Novi Sad. Već obuhvataju svako preseljenje u okviru granica naše države, bez obzira na veličinu grada.

Međugradske selidbe

Kada se odluče na novi životni prostor, mnogi ljudi nisu svesni koliko su međugradske selidbe obiman posao. Iako ne zahtevaju pribavljanje dokumentacije i raspitavanje o stranim propisima kao internacionalne selidbe, ne znači da su jednostavnije. Naprotiv! Mogu biti veoma stresne, naročito ako rešite da sve obavite u sopstvenoj režiji. Čim započnete pakovanje za selidbu shvatićete da je to bila loša odluka, i da je naophodno angažovanje profesionalaca koji će se pobrinuti za sve zadatke.

Zašto su međugradske selidbe toliko stresne?

Promena mesta boravka donosi strah od nepoznatog. Čak iako je to prilika koju ste željno čekali godinama, doza nesigurnosti, ipak, postoji. Kako ćete se uklopiti na novom poslu? Da li ćete naći nove prijatelje? Kakav će vas komšiluk sačekati? Samo su neke od dilema koje muče svakog.

Nervozu dodatno pojačava opterećenje oko prodaje starog i potrage za novim idealnim stanom. Kao i sam čin međugradske selidbe. Odnosno organizovanje premeštanja čitavog života na novu lokaciju.

Da bi međugradske selidbe protekle onako kako ste planirali pročitajte savete kompanije Ivana Transport 011.

Izdvojite dovoljno vremena za međugradske selidbe

Velike promene zahtevaju velike planove!

Naime, stručnjaci savetuju da čim donesete odluku o selidbi, krenete i sa njenom realizacijom, a najkasnije 12 nedelja pre velikog datuma. Na taj način imaćete dovoljno vremena da izaberete odgovarajuću agenciju, da se raspitate koja je najbolja ambalaža za selidbe, da potražite pomoć prijatelja. Kao i da organizujete skladištenje stvari i nameštaja ako je to potrebno.

Međugradske selidbe

Ukoliko se pridržavate svakog detalja u planu rizik od pojave nepredviđenih situacija je minimalan, a samim tim isključeni su i nepredvidivi troškovi u vašem budžetu.

Međugradske selidbe zahtevaju posebnu pripremu mališana

Deci najteže pada promena sredine. Jer sa njom napuštaju i školske drugove, omiljeno mesto za igru i vannastavna dešavanja na koja su navikli.

Zato, pre početka planiranja međugradske selidbe razgovarajte sa najmlađim članovima. Pažljivo pronađite najbezbolniji način kako biste im objasnili da u novom gradu ništa neće izgubiti. Već im novo okruženje donosi nove radosti.

Da se mališani ne bi osećali izolovano, uključite ih u sitne planove, poput zajedničkog pakovanja njihove graderobe, knjiga i igračaka, a zatim i uređenja svih ovih sitnica u novom domu. Pustite ih da sami donesu odluke kako će ukrasiti svoj mali kutak.

Šta ne smete pakovati sami prilikom međugradske selidbe?

Pakovanje stvari je najobimniji deo svake selidbe. Godine života sada treba pripremiti za utovar i transport.

Knjige, garderobu, posuđe i druge sitnice možete sami upakovati. Dok selidba teških predmeta, habastog nameštaja i skupocenih komada zahteva stručno rukovanje. Ne samo da je potrebna posebna ambalaža za njihovo pakovanje, već je i specijalni alat za lakše manevrisanje. Ujedno, bićete sigurni da neće nastati oštećenja kako na ovim stvarima, tako i na vratima, parketu i zidovima starog doma prilikom pomeranja.

Šta obuhvata cena međugradske selidbe?

Cena međugradske selidbe zavisi od nekoliko faktora. Kako biste bili sigurni koliko novca je potrebno da izdvojite za nju, angažovani tim će pre početka posla obaviti logistiku selidbe. Ona podrazumeva proveru kilometraže između dva grada, količine predmeta, tj. kutija koje treba preseliti, pristup novom domu.

Međugradske selidbe

Takođe, na cenu utiče i broj radnika, vrsta transportnog vozila. Kao i da li je potrebna montaža i demontaža nameštaja ili odvoženje starih stvari.

Kompanija Ivana Transport 011 ima dugogodišnje iskustvo u različitim međugradskim selidbama. Naši radnici će posao obaviti brzo i efikasno kako biste što pre započeli život u novom mestu.

 

[lbmn_postpagination]

Facebook
Google+
https://www.ivanatransport.rs/medjugradske-selidbe">
Twitter
LinkedIn

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

One comment

  • Leave a comment