Kombi prevoz nameštaja

Kombi prevoz nameštaja

Kombi prevoz nameštaja

1 Comment

Kombi prevoz nameštaja je važan deo za uspešno preseljenje.

Rešili ste da promenite životni prostor! Nakon obilaska brojnih stanova, konačno ste pronašli onaj koji vam potpuno odgovara. Ali, taman kada ste srećni odahnuli, pomislivši da je vašim mukama kraj, na red je došla selidba nameštaja.

Kombi prevoz nameštaja

Pre nego što usledi kombi prevoz nameštaja i istovar u novi dom, prethode nedelje i nedelje priprema, brojnih odluka i dosadno pakovanje za selidbu. Imajući u vidu šta sve obuhvata selidba, ne čudi da je ona jedan od najstresnijih događaja koji će vam se desiti u životu.

Ipak, selidbe u inostranstvo ili u granicama naše zemlje ne moraju da vam zadaju glavobolju. Suočićete se sa velikim poslom koji remeti dnevnu rutinu, ali glavni teret pašće na stručni tim koji ste angažovali.

Zašto je profesionalni kombi prevoz nameštaja najbolja opcija za vaše preseljenje otkriva vam kompanija Ivana Transport 011.

Kombi prevoz nameštaja je na svetskom nivou

Kombi prevoz nameštaja obavlja se savremenim, komfornim vozilima. Pored obaveznog tehničkog pregleda ona podležu i periodičnim proverama. Time je garantovana sigurnost vaših stvari. Ovo je veoma važno kada je u pitanju transport vrednih stvari.

Dodatnu bezbednost pružaju i profesionalni vozači. Oni imaju iskustva u vožnji na različitim putevima i po različitim vremenskim uslovima. Njihov značaj se ističe jer nam u narednom periodu slede selidbe po hladnom vremenu.

Kada je bolje koristiti kombi prevoz nameštaja u odnosu na transport kamionom?

Kombi prevoz nameštaja je idealan kod manjih selidbi, kada nemate mnogo kabastih stvari. To je slučaj kod prve selidbe ili preseljenja dvočlanih porodica, samaca i studenata.

Međutim, nije redak slučaj da se kombi prevoz nameštaja koristi i kod velikih selidbi. U tom slučaju one se obavljaju iz nekoliko delova. Razlog za izbor kombija za transport umesto kamiona leži u boljem prolazu.

S obzirom da je manjih dimenzija, kombi može da se kreće gradom bez problema u svakom trenutku. Jer, ne mora da se pridržava zakonskih ograničenja koja važe za kamione. Zato je kombi prevoz nameštaja savršena opcija za sve selidbe Beograd – Zemun, ili do drugih delova grada.

Kombi prevoz nameštaja

Prednosti kombi prevoza nameštaja

Pored lakšeg prolaza uskim ulicama, kombi prevoz nameštaja je, pre svega, jeftiniji. On može biti u proseku niži i do 3 puta u odnosu na angažovanje kamiona.

Takođe, kombi ima veću mogućnost za parkiranje i prilagodljiv je lokaciji. Ima dobar prilaz svakoj stambenoj zgradi, pa je time olakšan istovar stvari. Krajnji rezultat je brza i efikasna selidba.

Kombi prevoz nameštaja nije namenjen samo za selidbe

Kombi prevoz nameštaja možete koristiti i prilikom odvoženja starog nameštaja.

Svako je bar jednom rešio da renovira svoj životni prostor. Prilikom zamene nameštaja javlja se problem starih stolova, stolica, kreveta, pa i plakara i kuhinjskih elemenata. Ukoliko su ovi komadi očuvani možete ih prodati kao polovne stvari. Time ćete povećati budžet za uređenje stana. Druga opcija jeste da ih poklonite u humanitarne svrhe.

Međutim, ako stari nameštaj nije funkcionalan morate organizovati prevoz do deponije. Da bi njegovo odlaganje bilo u skladu sa ekološkim propisima potrebno je angažovati stručnjake.

Kompanija Ivana Transport 011 u svom voznom parku ima najnovija kombi vozila koja će vaš nameštaj u najkraćem roku transportovati na željenu adresu.

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

One comment

  • Leave a comment