Radnici za selidbe

Radnici za selidbe

Radnici za selidbe

2 Comments

Radnici za selidbe su ključni deo za svako preseljenje.

Bez obzira da li su u pitanju međugradske selidbe ili selidbe u inostranstvo, svaka promena mesta boravka zahteva detaljno planiranje. To uključuje pakovanje za selidbu, izbor odgovarajućeg tima, transport i istovar, ali i detalje vezane za organizovanje života u novoj sredini.

S obzirom na brojne poslovne obaveze i brz tempo života, ljudima ne ostaje puno vremena da se potpuno posvete svakom koraku selidbe, dok je pojedine nemoguće izvesti bez stručne pomoći. Upravo zbog toga ne treba ni postavljati pitanje da li je bolja samostalna selidba ili angažovati profesionalce. Već posao u najvećoj meri prepustiti obučenom timu radnika.

Koliki značaj imaju radnici za selidbe otrkiva vam kompanija Ivana Transport 011.

Radnici za selidbe vas oslobađaju stresa

Brojne studije su pokazale da je selidba nameštaja veoma stresan period za svakog čoveka. Naime, po intenzitetu ona je na trećem mestu, odmah nakon smrti drage osobe i razvoda.

Radnici za selidbe

Ovaj podatak ne čudi, u pitanju je veoma obiman i ozbiljan posao. Selidba ne obuhvata samo premeštanje pokućanstva i garderobe, već i velike komade.

Upravo oni zadaju najviše glavobolje. Jer, je često potrebno gabaritni nameštaj i skupu elektroniku rastaviti kako bi se bezbedno transpotovali na novu lokaciju.

Iako montaža i demontaža nameštaja deluje jednostavno, zapravo je veoma delikatan posao. Potrebno je znanje, preciznost i iskustvo, pa jedino radnici za selidbe mogu da garantuju uspešno obavljen ovaj korak. Oni su obučeni da rukuju sa različitim vrstama nameštaja. Počev od velikih plakara, preko francuksih ležajeva, pa do kuhinjskih delova i stolova.

Njihovo stalno usavršavanje u pogledu novih tehnika omogućuje da i najmoderniji nameštaj bude pravilno demontiran i ponovo montiran.

Radnici za selidbe pružaju vam sigurnost

Pored obučenosti za rasklapanje velikih komada nameštaja, radnici za selidbe poseduju znanje potrebno i pakovanje i utovar.

Ovo je, pre svega, bitno kod selidbe umetničkih dela i stilskog nameštaja. U tom slučaju je potrebna ambalaža za selidbe, kao i pažljivi pristup nežnim predmetima.

Takođe, za selidbe bele tehnike i elektroninskih uređaja potrebno je poznavanje njihovih specifikacija, kao i poseban alat kojim se vrši utovar. To obuhvata korišćenje teretnih kolica sa točkićima, klizećih traka, ploča za rampu.

Upotrebom opreme za lakše pomeranje teške stvari su zaštićene od eventualnih oštećenja, a posao je obavljen brzo i efikasno.

Radnici za selidbe štede vaše vreme

Svaka selidba je specifična. Od broja stvari, veličine i prilaza stanu zavisi i da li će se koristiti kamion ili kombi prevoz nameštaja, od toga dalje zavisi i broj angažovanih radnika.

Nikako nemojte misliti da ćete sa manjom radnom snagom uštedeti. Naprotiv! Cena selidbe se formira i na osnovu sati rada, pa ako 3 radnika posao obavljaju za 6 sati, sigurno će unajmljivanje još jednog znatno povećati brzinu izvršavanja.

Radnici za selidbe

Zato, sve odluke i pitanja vezane za organizovanje preseljanja donesite nakon konsultacije sa stručnim timom kompanije Ivana Transport 011. Vaše stvari su kod nas u sigurnim rukama. Kako tokom utovara, tako i prilikom prevoza na svim putevima u zemlji i inostranstvu.

 

Selidbe - brzo i lako

Počeli ste sa procesom preseljenja i shvatili da Vam treba firma za selidbe. Na dobrom ste mestu jer ste pronašli jednu od najboljih kompanija koja se bavi selidbama i prevozom

Zakažite selidbu

Kliknite na dugme  i zakažite Vašu selidbu na vreme. Čim dobijemo mail odgorićemo Vam i posavetovati se sa Vama oko detalja selidbe da bi došli do najboljeg i najpovoljnijeg rešenja. Zakazivanje selide Vam štedi vreme i smanjuje stres prilikom prseljenja.

Unesite Vaš mail u našu listu

Poslednje sa našeg bloga

Vidite sve blogove

Leave a Comment

Comments: 2

  • Leave a comment